4. juli 2011 - Lungholm

Lungholm Car Walk 2011
Ny type biludstilling

Den danske supersportsvogn Zenvo ST1 udstilles
www.lungholm-carwalk.dk 

Lungholm Slot nær Rødby byder i samarbejde med områdets nybilsforhandlere og Lolland Falsters Veteran Klub den 13-14. august indenfor til Lungholm Car Walk 2011.

Lungholm Car Walk 2011
Bag navnet gemmer sig ønsket om at kombinere nye biler med klassiske biler og samtidig tiltrække et stort antal kvinder.

"Den klassiske form for biludstilling er stendød. Med Lungholm Car Walk går vi et skridt videre og tilbyder de oplevelser, som man ikke kan få ved at blot at se en bil på en hjemmeside eller i en bilforretning. Biler skal præsenteres i de rettet omgivelser og derfor benytter vi en ægte catwalk, hvor bilerne bliver præsenteret, som var man til et parisisk modeshow. Det giver helt andre muligheder, end når bilerne blot holder stille på en gang nålefilt", siger Nicolas Baron De Bertouch-Lehn. 

25.000 kvm udstilling
Det er første gang, at det nyrestaurerede slot lægger jord til så stort et arrangement. Total er udstillingsarealet 25.000 kvm.

"Publikum vil opleve en blanding af nye og gamle biler, der i bogstaveligste forstand kører rundt på en catwalk, mens speakeren fortæller historien om hver enkelt model. Den samme catwalk vil også blive brugt som det, den egentlig er beregnet til, nemlig modeshows og udstilling af tendenser indenfor taskernes og smykkernes verden. Foruden biler og mode byder udstillingen på et varieret udbud af eksklusive livsstilsprodukter, så der også bliver noget for enhver smag, når udstillingen åbner lørdag 13. august kl. 10".
 
Oplev den danske supersportsvogn Zenvo ST1
Lungholm Car Walk byder på lidt af et scoop, idet den danske supersportsvogn Zenvo ST1 med lige over 1000 hestekræfter bliver udstillet. Desuden vil publikum kunne opleve en stribe heftige Ferrari’er, forpremiere på den nye Citroën DS4 samt de nyeste elbiler, såsom Nissan Leaf og Mitsubishi Imev.

Lungholm Car Walk kan ikke lade sig gøre uden hjælp fra frivillige og I alt medvirker flere end 100 frivillige for at få arrangementet til at klappe. Ambitionerne med udstillingen er høje, og arrangørerne forventer mellem 10.000 og 15.000 gæster i løbet af weekenden.