5. oktober 2011 - Nissan

Nissan præsenterer Juke-R
Ny intensitet til markedet for crossover biler.

Nissan Juke-R er lige nu under udvikling og de første test er planlagt til at skulle gennemføres i november
Nissan

Nissan går forrest
Nissan stiller sig ikke bare tilfreds med at have vendt op og ned på bilmarkedet ved at gå forrest i udviklingen af crossover-biler, som er blevet en succes, der afspejles i Qashqai og Juke modellernes fantastiske salgstal. Derfor skaber de nu Juke-R, som er verdens første super-crossover.

Nissan Juke-R
Nissan Juke er netop under udvikling, og dens dristige design er allerede tydeligt at se. Med tilførslen af bredere hjulkasser, ændrede kofangere foran og bagpå plus en unik todelt bagvinge er det tydeligt, at dette ikke er en standard-crossover. Det er en Juke, der tror, at den er en GT-R, og med god grund. Bilen sættes dog ikke i produktion, men er blot en enkeltstående konceptbil godkendt til gadekørsel. Bilen er udviklet af Nissan og bygget af de førende motorsportseksperter RML med input fra Nissan Technology Centre Europe (NTC-E).
Under hjelmen ligger der en 3,8-liters bi-turbo V6 motor, som er hentet direkte fra Nissans ultimative superbil. Under bunden ligger GT-R’s 6-trins transaksel, mens for- og bagakslerne samles af en tilpasset GT-R 4WD-drivlinje og propelaksel, mens enorme 20” smedede RAYS-aluminiumsfælge udfylder hjulkasserne.

Interesseret i en Nissan? Søg her

Interiøret bærer præg af racerbanen
Interiøret kombinerer crossover og superbil på en raffineret måde, da Jukes instrumentpanel er blevet ændret for at kunne rumme målerne, instrumenterne og det 7” brugerdefinerbare LCD-display fra GT-R. Jukes legendariske midterkonsol, som er inspireret af tanken på en motorcykel, bibeholdes, mens resten af interiøret bærer præg af et køretøj, som er skabt til racerbanen. To racersæder med fempunktsseler er placeret inde i et synligt sikkerhedsbur, som både lever op til FIA’s sikkerhedsstandarder og øger stivheden for at opnå de ultimative præstationer.

100.000 solgte Nissan Juke
“Nissan Juke er en af de mest spændende biler på markedet i dag. Dens dristige crossover design har fanget bilkøbernes opmærksomhed i hele Europa; efter blot 1 år på markedet kan vi fejre et salg på mere end 100.000 stk.,” sagde Paul Willcox, som er Senior Vice President, Sales and Marketing, hos Nissan i Europa.
“Juke viser tydeligt sine sportslige ambitioner, og Juke-R udforsker dette territorium yderligere. Med egenskaber, der gør sig lige godt på vejen som på racerbanen, viser Juke-R to af de mest spændende biler i vores modelrække og understreger den tekniske innovation, som er en af Nissans drivkræfter. Bilen vil mere end at leve op til den dynamiske køreoplevelse, som vi udstyrer alle vores biler med”.

Besøg leasingoversigten på Bilpriser.dk