11. oktober 2012 - GF Forsikring

GF Forsikring vinder igen
GF Forsikring billigst for andet år i træk.

GF Forsikring

BEDST I TEST: ”Vil du have de billigste forsikringer, så vælg et selskab, der ikke også skal skrabe penge ind til aktionærer,” skriver Søndagsavisen.

For andet år i træk har GF Forsikring fået ”bedst i test”-stemplet i Søndagsavisens test af, hvilke forsikringsselskaber der er billigst for en typisk familie.  Anbefalingen af GF som det billigste selskab, der henvender sig til den brede befolkning, er offentliggjort i februar 2012.

Prisforskel på 6.591 for hele pakken - før overskudsdeling
Søndagsavisen har taget udgangspunkt i en typisk familie med behov for hus-, indbo-, ulykke- og bilforsikring. Forskellen på totalprisen hos GF og det dyreste selskab er - ifølge Søndagsavisens pristjek - 6.591 kroner om året.

Undersøgelsen er baseret på prissammenligninger på Forsikringsguiden.dk og interviews med de største forsikringsselskaber. Og GF’s unikke overskudsdeling på bilforsikringen, der gør prisen endnu lavere, er vel at mærke ikke regnet med.

Har du behov for et forsikringstjek?
GF’s forretningside er at tilbyde de bedste forsikringer til den lavest mulige pris. GF skal ikke skabe afkast til aktionærer, men kan koncentrere sig om at yde god service og rådgivning til kunderne. Du finder GF-kontorer over hele landet.

GF lægger vægt på, at kunderne hverken er over- eller underforsikret. Da dit behov for forsikringer ændrer sig livet igennem, er det en god ide at få tjekket sine forsikringer med jævne mellemrum. Bliv ringet op eller kontakt GF på 70 13 80 80.