1. maj 2013 - Autobutletr.dk

Spar penge på bilplejen
Spar tusinder på undervognsbehandling nu.

Foråret er lavsæson for undervognsbehandling og rustbeskyttelse, så gå på nettet efter de gode tilbud nu, anbefaler autobutler.dk.
Autobutler.dk

Spar på undervognsbehandling
Så er det forår. Sneen er endelig smeltet, bilen har været i vaskehal for at få spulet salt og snavs af, og nu er det tiden at få undervognsbehandlet den. For det er nu her i foråret, undervognscentrene har ledig kapacitet, og derfor er de klar med skarpe tilbud til bilejerne. Det kan du spare tusindvis af kroner på.

"Danske bilejere kommer ofte i tanke om rustbeskyttelse og undervognsbehandling om efteråret, når vejrmeldingerne begynder at melde om frost, og bilejerne kommer til at tænke på alt det salt, der de kommende måneder vil sprøjte op under deres ubeskyttede bil", siger partner og stifter Peter Michael Oxholm Zigler fra værkstedsportalen autobutler.dk.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Ledig kapacitet nu
Det giver pres på centrene i efteråret, hvilket er naturligt nok, men:
"Det medfører højere priser. Det er fair nok, undervognscentrene skal jo også leve. Men bilejere, for hvem økonomien er vigtig, kan med fordel få bilen beskyttet her i foråret. Undervognscentrene har ledig kapacitet nu, og derfor er de meget interesserede i at få kunder i butikken", siger han.

"Derfor kommer de med rigtigt gode tilbud på autobutler.dk lige nu, Vi har lavet et pristjek, og vi ser besparelser på 10-64 procent med 37 procent som den gennemsnitlige besparelse på en undervognsbehandling", oplyser Peter Zigler.

Besøg billånsoversigten her!

15 bilmodeller i pristjek
Autobutler.dk tjekkede priserne på undervognsbehandling på 15 bilmodeller i 5 forskellige klasser. I mikroklassen var det Chevrolet Spark, KIA Picanto og Citroën C1. Her var bedste tilbud 1.500 kr. for en Spark. Det dyreste var på 4.200 kr., så her var besparelsen hele 64 pct. eller 2.700 kr.! Gennemsnitsprisen for alle mikrobiler var 2.966,49 kr. Se også skemaet.

I småbilsklassen deltog Opel Corsa, Mazda 2 og Volkswagen Polo i pristjekket. Her var det bedste tilbud 2.245 kr. for en Corsa, en besparelse på 36 procent i forhold til højeste tilbud. Gennemsnitsprisen for alle småbiler var 2.702,69 kr., altså 264 kr. mindre end på småbilerne! Det kan hænge sammen med de lave avancer på småbilerne. Hvad der tabes på gyngerne, vindes på karrusellerne.

Annoncér gratis din bil på Bilpriser.dk

47 pct. på Ford Focus
I mellemklassen deltog Ford Focus, Volkswagen Golf og Renault Mégane. Her fik Ford-ejeren det bedste tilbud på 2.250 kr., en besparelse på 47 procent eller 1.058 kr. i forhold til højeste tilbud. Gennemsnitprisen i klassen ender på 3.429,95 kr.

I firmabilklassen springer gennemsnitsprisen op til 3.696,99 kr. Toyota Avensis tiltrækker åbenbart de bedste tilbud, for her var bundrekorden 2.250 kr., 61 procent over højeste bud, 5.750 kr., svarende til 3.500 kr. i besparelse.

De MPV’er, der deltog, var Opel Zafira, Mazda 5 og Ford Galaxy. Gennemsnitsprisen for klassen er 3.585,94 kr., og største besparelse på 42 procent blev opnået på Galaxy’en. Laveste pris var 4.247,63 kr., højeste var 5.240 kr.

Hvis man vil tjekke den aktuelle pris for en undervognsbehandling på ens egen bil, er det nemmeste og hurtigste at gøre det på en værkstedsportal som autobutler.dk. Man får nemt 3 tilbud på måske 24 timer fra ens nærområde og kan så vælge frit. Tjenesten er gratis.