2. december 2013 - SKODA

SKODAs nyeste familiebil
SKODA Rapid Spaceback introduceres i disse dage.

Priserne starter på kr. 183.000 inkl. leveringsomkostninger, som kun er inkluderet på Rapid Spaceback med 1.2 TSI benzinmotor med 86 hk.

SKODA
 
SKODAs nyeste familiebil Rapid Spaceback, som fås til en startpris på kr. 183.000 inklusiv levering, introduceres hos SKODA-forhandlerne i disse dage. Rapid Spaceback er kendetegnet ved at have en unik stationcar lignende form, der på samme tid giver forøget rummelighed og spændende design.

SKODA Rapid Spaceback er en helt ny modelvariant, der med udgangspunkt i den kendte SKODA Rapid især henvender sig til yngre familier med børn, og som i dagligdagen har behov for en økonomisk og fornuftig bil med masser af plads. Den nye Spaceback er designet med udgangspunkt i SKODAs velkendte og succesfulde Combi modeller, men hældningen på Rapid Spacebacks bagklap er markant mere svungen og giver derved et mere dynamisk og sportsligt udseende. 

Rapid Spaceback, der størrelsesmæssigt ligger mellem de populære modeller Fabia Combi og Octavia Combi, har en stor bagklap, der giver nem og ubesværet adgang til det rummelige bagagerum. Bagagerummet rummer helt op til 1.380 liter, hvis man slår de bagerste sæder ned og 415 liter med bagsæderne i normal siddestilling.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk

Priser fra 183.000 kroner
Priserne starter på kr. 183.000 inkl. leveringsomkostninger, som kun er inkluderet på Rapid Spaceback med 1.2 TSI benzinmotor med 86 hk. Rapid Spaceback med Common-Rail turbodiesel motor starter på kr. 220.000 for en 1.6 TDI CR med 105 hk.
Rapid fås med 4 forskellige motorer: 1.2 TSI med 86 hk, 1.2 TSI med 105 hk, 1.4 TSI DSG med 122 hk og 1.6 TDI CR med 105 hk. Senere i 2014 kommer Rapid Spaceback med GreenLine motorer.

Alle motorer fås i alle 3 udstyrsvarianter, Active, Ambition og Elegance og giver dermed optimal mulighed for at opfylde de fleste behov for både motorkraft og komfort. Rapid Spaceback er veludstyret, og allerede fra Active udstyrsniveauet får man eksempelvis aircondition, el-ruder foran og højdejusterbart førersæde som standard.

Rapid Spaceback har indbygget et væld af Simply Clever detaljer, der gør hverdagen lettere. Eksempelvis isskraberen, der en monteret på indersiden af tankdækslet. Dermed undgås at sne og is fra ruderne fyger ind på sæderne. En anden smart detalje er den vendbare bagagerumsmåtte, der er forsynet med gummi på den ene side og stof på den anden side. Så er man forberedt på al slags transport.

Gå til billånsoversigten her!

GreenTec motorteknologi
Alle Rapid Spaceback leveres med GreenTec motorteknologi, dog ikke 1,6 TDI DSG. GreenTec giver en bedre brændstoføkonomi og bedre emission gennem et effektivt start/stop-system, genvinding af bremseenergi og dæk med lav rullemodstand. 

SKODA Rapid har opnået de maksimale 5 stjerner i den vigtige Euro NCAP kollisionstest og er en af de mest sikre biler i sin klasse. Rapid har eksempelvis antiudskridningssystemet ESC og 6 airbags som standard.