7. august 2014 - Skoda

SKODA og Post Danmark Rundt
SKODA er feltets stærkeste hjælperytter i Post Danmark Rundt.

Udover de officielle løbsbiler sponseret af SKODA kører nogle af cykelholdene også i SKODA, ligesom man vil kunne møde SKODA i reklamekaravanen.
SKODA

SKODA er feltets stærkeste hjælperytter, når Post Danmark Rundt bliver skudt i gang i dag onsdag 6. august. SKODA stiller mere end 30 biler til rådighed for Danmarks største cykelløb og sponserer desuden den hvide ungdomstrøje.

Det handler om at køre hurtigst på to hjul. Men for at det kan lade sig gøre, skal der være mange af dem med fire hjul. SKODA er igen i år sponsor af Danmarks største professionelle cykelløb; Post Danmark rundt.

Det starter i Hobro i dag onsdag og slutter, som traditionen byder, naturligvis på festlige Frederiksberg Allé på søndag, og undervejs på de seks krævende etaper på i alt 815 km er SKODA igen i år med som feltets stærkeste hjælperytter. SKODA stiller nemlig mere end 30 biler til rådighed for Post Danmark Rundt, hvor de transporterer løbsledelse, officials, repræsentanter fra den internationale cykelorganisation UCI, løbslæger og mange andre involverede.

Ikke alene sørger SKODA for biler til Danmarks største cykelløb. SKODA er som stolt sponsor af den hvide Post Danmark Rundt-ungdomstrøje også med til at motivere morgendagens danske cykelstjerner. Den hvide ungdomstrøje bliver overrakt den hurtigste ungdomsrytter efter hver etape af SKODAs kyssepiger.

Udover de officielle løbsbiler sponseret af SKODA kører nogle af cykelholdene også i SKODA, ligesom man vil kunne møde SKODA i reklamekaravanen, der kører foran feltet, varmer publikum op, laver sjov og deler reklamegaver ud til tilskuerne.

Således vil man kunne møde både Yeti, Rapid Spaceback og ikke mindst Octavia – Årets Bil 2014. Savner man Fabia, kan man besøge den lokale SKODA-forhandler, for der er en SKODA-forhandler tæt på alle de byer, hvor etaperne starter og slutter. Da det ikke er længe siden, at Tour de France sluttede, er det stadig muligt at få kampagnemodellen Fabia Tour de France med masser af udstyr til attraktive priser.

ŠKODA har over 100 års tradition for bilproduktion og har oplevet en fantastisk vækst de seneste år.
Vores modeller er alle særligt målrettet familiernes behov og modeller som Fabia, Octavia og Superb er alle blandt de mest rummelige biler i deres respektive klasser.

Derudover udgøres modelprogrammet af  microbilen Citigo og Yeti og Yeti Outdoor, der begge tilhører SUV klassen, samt den særdeles funktionelle og fleksible Roomster, der også er kendetegnet ved et innovativt design. De nyeste modeller i ŠKODA-familien er Rapid Hatchback og Rapid Spaceback.

ŠKODAs DNA er rummelighed og kvalitet for pengene. Omkostningerne ved at eje og køre en ŠKODA ligger på et lavt niveau, og ŠKODA er et af de bilmærker, der holder restværdien bedst.
ŠKODA står for ”Clever ingeneering with a human touch”, hvilket vi lokalt betegner som ”Driftssikre biler med et personligt aftryk”.

I ŠKODA har vi kontinuerligt fokus på at forbedre kundetilfredsheden og arbejder altid på at opfylde kundens behov. Herudover er miljø og bæredygtighed vigtige områder, der ligger ŠKODA stærkt på sinde. Det kalder vi for ”Lad fornuften sejre”.