26. juni 2015 - Seat Danmark

SEAT Leon Barcelona Edition
Nu på gaden i Danmark

Seat Danmark

Med et økonomisk opsving i ryggen oplever SEAT i BY en øget efterspørgsel på de lidt større SEAT-modeller.


Man fornemmer også, at hverdagsluksus igen er kommet på bilkøbernes radar, og det har fået SEAT til at hjemtage den rummelige SEAT Leon i en ny, såkaldt Barcelona Style edition - endda med over 30.000 kr. i rabat - så den nye specialudgave af Leon kan erhverves fra 249.900 kr.

Udover praktiske overvejelser omkring pladsforhold og driftsøkonomi, er æstetik og hverdagsluksus i højere grad blevet et vigtigt parameter for bilkøberne. Det oplever man tydeligt hos SEAT, der nu lancerer den populære SEAT Leon i en særlig Barcelona Style edition.

"Vi fornemmer klart, at det spirende økonomiske opsving bringer flere faktorer i spil, når der skal vælges bil. Æstetikken står i dag højere i bilkøbernes bevidsthed, og flere prioriterer at få en model, der udover stærke køreegenskaber tilbyder lidt ekstra luksus i hverdagen", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark, og fortsætter:

"Det får man med den nye SEAT Leon Barcelona Style edition, der kan leveres i to forskellige motorvarianter, og som ud over det omfattende standardudstyr inkluderer et eksklusivt alcantara indtræk og mulighed for frit at vælge mellem tre forskellige metalfarver. SEAT Leon Barcelona Style edition tilbyder et kompromisløst design med masser af lækkert udstyr, så man kan køre ud i sommervarmen med god stil", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Barcelona trækker i danskerne denne sommer

SEAT Leon er i forvejen populær og en af de mest sikre og driftsøkonomiske biler i sin klasse, hvorfor SEAT forventer, at der bliver rift om Barcelona-modellen, som kun lanceres i et begrænset antal.

"Det har kun været muligt at hjemtage et begrænset antal af denne specialversion, som fås i både en fem-dørsudgave og som stationcar, så interesserede skal ikke vente for længe med at kigge ned i forretningen, hvis man vil have en tur. Og med en klækkelig rabat på over 30.000 kr. kan Leon Barcelona Style edition erhverves fra kun 249.900 kr. Vi har derfor store forventninger til, at Barcelona kommer til at trække i bilkøberne denne sommer, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Den nye SEAT Barcelona Style edition bygger videre på Style-versionen med det i forvejen omfattende standardudstyr med bl.a.2-zone klimaanlæg, elruder for og bag, fartpilot, bluetooth, syv airbags, regnsensor, automatisk lygtetænding, tågeforlygter og læderbeklædt multifunktionsrat.

Priserne starter ved 249.900 ekskl. leveringsomkostninger.