29. juli 2015 - E.ON Danmark

Avis og E.ON
Gentager succes med elbil-ambassadører

E.ON Danmark

Det lidt utraditionelle ambassadørkampagne, som de to elbil-partnere AVIS og energiselskabet E.ON lancerede i foråret viste sig at være så populær, at de to selskaber nu laver en ny kampagne.


Denne gang rækker ambassadørkampagnen ud over Københavns volde, og giver 35 elbil-ambassadører mulighed for at hverve sig en billig elbil i seks måneder.

Det sker ved, at den elbil de lejer fra AVIS vil være delvist sponsoreret med budskaber fra E.ON. Denne gang er det bilister i Aarhus, København og på de to grønne øer, Samsø og Bornholm, der nu kan køre rundt i de rullende reklamesøjler.

”Partnerkampagner som denne giver mulighed for mere utraditionelle tiltag, der skaber fordele for alle involverede. Første gang vi afprøvede konceptet var interessen stor, og elbilerne blev afsat på få timer. Kombinationen af billig leje-elbil, ambassadørrollen og adgang til opladning i vores offentlige netværk var populær, og vi har efterfølgende fået mange opfordringer til at lave lignende kampagner i andre dele af landet – så det gør vi nu,” fortæller kommunikationschef i E.ON, Susanne Tolstrup.

Den simple kampagne, som består af E.ON markedsføringsbidrag og budskabs-folierede elbiler fra AVIS, er i denne omgang rettet mod Københavns- og Aarhusområdet samt Samsø og Bornholm.

Det er i alt 35 Nissan e-NV200 Evalia elbiler, der skal være rullende reklamesøjler. Ambassadørene vælger selv, om de vil leje ”familiebil-modellen” eller ”varevognsmodellen”. Alle elbilerne bærer reklame-foliering fra E.ON med sloganet ”Ahhhhh – en by uden luftforurening med elbiler” eller ”Shhhhh - en by uden bilstøj med elbiler”.

Mod en normal lejepris på kr. 3.495 – betaler ambassadørerne i stedet 2.500 kroner om måneden og sparer dermed 1.000 kroner om måneden.
Elbil-ambassadørerne skal samtidigt sige ja til at skrive om deres elbil-oplevelser på de sociale medier og til at oplade elbilen med strøm fra vedvarende energi i E.ONs offentlige ladenetværk i kampagneperioden.

Der er allerede gode erfaringer fra en af de tidligere elbil-ambassadører, som var med i den første runde - og kørte i elbil fra E.ON i årets første seks måneder.

”Da jeg fik mulighed for at blive ambassadør for E.ON, var beslutningen nem. Jeg havde på det tidspunkt en Chrysler Grand Voyager, der var alt for stor og den ville jeg gerne skifte ud med en mere miljøvenlig bil. Jeg har været glad for at køre elbil og synes det er et positivt statement at køre elbil, og vi overvejer nu at bytte vores bybil med en elbil, når den står for udskiftning”, fortæller Peter Svensson fra Trørød.