11. september 2015 - Seat Danmark

Den nye SEAT Ibizia CUPRA
Bedre præsentationer, mere køreglæde

Maksimale præstationer i kompakt format
Seat Danmark


Den nye Ibiza CUPRA viser essensen af SEAT mærket i den mest rendyrkede form – et emotionelt design, fremragende præstationer og topmoderne teknologi forenes og udgør en af de mest dynamiske biler i klassen.


•    Fremragende præstationer takket være 192 hk
•    Fra 0 til 100 km/h på 6,7 sek., men hele 16,7 km/l ved blandet kørsel
•    Nyt eksklusivt interiør – et markant, kraftfuldt design
•    Optimale opkoblingsmuligheder med Full Link

Med de kompakte mål og den eminente funktionalitet er Ibiza CUPRA den perfekte sportsvogn til hverdagsbrug. Præstationerne fra den 1,8-liters TSI-motor er imponerende – accelerationen fra 0-100 km/h tager blot 6,7 sek., og tophastigheden ligger på 235 km/h – samtidig med en enestående effektivitet. Det nye interiør skaber en ekstraordinær kvalitetsfornemmelse, mens SEAT Full Link, SEAT DriveApp og SEAT ConnectApp sikrer optimale opkoblingsmuligheder.

På ét område var der dog ikke meget plads til forbedring – Ibizas emotionelle og dynamiske design er blevet modtaget helt fantastisk godt af kunderne og er en af de primære årsager til at købe den kompakte spanske model.

"Ibiza CUPRA er et ikon for SEAT mærket. Dens markante design og raffinerede præstationer giver køreglæde kilometer for kilometer,"
siger Jürgen Stackmann, som er President hos SEAT, S.A.

"Med de innovative opkoblingsmuligheder, det opgraderede interiør og den optimerede kvalitet viser den nye Ibiza CUPRA med al tydelighed, hvor hurtigt vores mærke fortsætter med at udvikle sig".

Læs meget mere her