12. februar 2016 - Volkswagen

Den nye California
California modellen er designet til oplevelser.

Hos Volkswagen Nutzfahrzeuge i Hannover håndbygger 200 specialister efter individuelle kundeønsker interiøret i California.
Volkswagen

Ny California fra 426.800
Den nye California kan nu bestilles hos de danske Volkswagen-forhandlere til priser fra 426.800 kr. Baseret på den nye T6-generation kombinerer den ikoniske California køreglæde og høj sikkerhed med et fleksibelt og eksklusivt interiør, der har op til fem sovepladser.

Siden introduktionen i 1988 er California for hver generation steget i popularitet og er vokset til at blive et ikon indenfor campingsegmentet. Det er den perfekte kombination af en personbil med op til syv siddepladser og en campingbus med op til fem sovepladser, og dens fleksibelt indrettede og eksklusive interiør med køkken gør den lige egnet til hverdag og ferie. Nu introduceres den nye T6 California i Danmark til priser fra 426.800 kr.

Et af de mest karakteristiske træk ved California-serien er hævetaget, der giver plads til en stor dobbeltseng på ”1. sal”, der måler 1,2 x 2 meter. Når taget er hævet, og sengen ikke er foldet ud, er højden i interiøret op til 199 cm, hvilket gør det muligt at stå op inde i bilen. California er udstyret med 2-personers ligge/siddebænk med aflæggerum og et ekstra separat enkeltsæde. Rullegardiner hele vejen rundt i interiøret holder sol og nysgerrige blikke ude, og forsæder, der kan dreje 180 grader rundt, giver mulighed for at arrangere en hyggelig siddegruppe. I kombination med det udtagelige campingbord monteret i skydedøren og klapstole i bagklappen er California udrustet til både store og små udflugter.

Coast og Ocean
California kommer i to udstyrsversioner henholdsvis Coast og Ocean. Førstnævnte har manuelt hævetag og møbler i aluminium med lyst trædekor, og den er mere campingbus end personbil, uden at du går på kompromis med bilens hverdagsegenskaber. Med op til fem sæder viser den, hvor genialt konceptet i California er. Køkkenet med en vask i rustfrit stål, en 42 liter køleboks med kurv og to gasblus kombineret med masser af aflæggerum gør livet ombord i California Coast komfortabel på ferieturen. Priserne for California Coast begynder ved 426.800 kr. for en 2,0 TDI med 102 hk.

California Ocean er topmodellen og byder på omfangsrigt standardudstyr som en programmerbar kabinevarmer, klimaanlæg, termoruder, elbetjent skydedør og bagklap med hjælpelukmekanisme og meget mere. Hævetaget betjenes elektrohydraulisk og hæver eller sænker sig ved et tryk på en knap. Det justerbare LED-lys i tag og bagklap giver stemningen i bilen en ny dimension. California Ocean kan fås til priser fra 507.995 kr. for en 2,0 TDI med 102 hk.

Baseret på den nye T6 kan California fås med - enten som standard eller som ekstraudstyr - masser af innovativ teknologi fra assistentsystemer som adaptiv fartpilot eller lightassist over de nyeste infotainmentsystemer med App Connect til adaptiv undervogn. Aldrig har livet om bord i en California været så komfortabelt, sikkert og underholdende.

Diesel- og benzinmotorer med 102 til 204 hk

Den nye generation af motorer i California yder fra 102 til 204 hk og kombinerer lavt brændstofforbrug med køreglæde. Alle de nye TDI-motorer opfylder Euro6-normen og er standardudstyret med BlueMotion Technology som start-stop-automatik. California kan også fås med DSG-dobbeltkoblingsgearkassen, der med sine hurtige og smidige skifte højner kørekomforten. Afhængig af motorvariant kan California også fås med 4MOTION-firehjulstræk, der giver optimalt vejgreb, når turen foregår i sne, sand eller ude i kuperet terræn.

Hos Volkswagen Nutzfahrzeuge i Hannover håndbygger 200 specialister efter individuelle kundeønsker interiøret i California. Siden den første California blev introduceret i 1988 er der produceret over 60.000, og i 2015 steg efterspørgslen med 15,3%, og den årlige produktion nåede et nyt højdepunkt med over 9.700 produceret.