26. april 2018 - Toyota Danmark A/S

Toyota hjælper OL-guldhåb på vej
Toyota ønsker gennem eliteatleter at inspirere og motivere danskere til at starte med at forfølge og opnår deres mål eller drømme.

René Holten Paulsen - Team Toyota

Toyota DanmarkToyota ønsker gennem eliteatleter at inspirere og motivere danskere til at starte med at forfølge og opnå deres mål eller drømme, der måske syner umulige her og nu, men med det rette fokus og den rette indsats rent faktisk er mulig at nå. Det sker gennem et helt nyt Team Toyota bestående af danske elitesportsfolk med speedskater Elena Møller Rigas og para-atlet Daniel Wagner som de første medlemmer. Nu er næste teammedlem klar i skikkelse af OL-guldhåbet i kajak, René Holten Poulsen.

 Et af Danmarks store guldhåb ved De Olympiske Lege i Tokyo 2020, kajakroer René Holten Poulsen, indleder i weekenden sæsonen 2018 ved et stævne på Bagsværd Sø nord for København. Selv om han går efter at vinde weekendens stævne og generelt altid går efter at vinde, er den ambitiøse eliteroers altoverskyggende mål en OL-guldmedalje i 2020.

Efter at have deltaget i tre OL uden endnu at stå øverst på sejrsskamlen ville de fleste måske have opgivet den tilsyneladende umulige drøm. Men René Holten Poulsen har aldrig været mere motiveret og fortsætter derfor jagten på guldet.

 Det er netop den vedvarende tro på og indædte kamp for at opnå det umulige, der har gjort, at René Holten Poulsen nu er blevet en del af Team Toyota.

 Nyt team med danske eliteatleter

En af verdens største mobilitetsproducenter, Toyota, oprettede tidligere på året et helt nyt team bestående af danske eliteatleter, der alle har eller har haft et ”umuligt” mål, som de allerede har opnået eller stadig forfølger.
Toyotas ønsker med det nye sportsteam at starte en bevægelse og bl.a. gennem eliteatleter at inspirere og motivere danskere til selv at forfølge deres mål eller drøm, som måske syner umulig her og nu, men som med det rette fokus og den rette indsats rent faktisk er mulig at nå.
Team Toyota består udover René Holten Poulsen også af den danske fanebærer ved vinter-OL tidligere i år, speedskater Elena Møller Rigas, og fanebærer ved De Paralympiske Vinterlege, snowboarder Daniel Wagner. Det nyslåede teammedlem, Rene Holten Poulsen, ser frem til at være en del af Team Toyota.

 

”Jeg er glad for at være en del af Team Toyota. Jeg synes, det er fedt, at Toyota gerne vil inspirere folk til at gå efter deres umiddelbart “umulige” mål og drømme. Samtidig består holdet af nogle af Danmark bedste atleter med hver deres unikke historie, og det er specielt at være en del af,” siger René Holten Poulsen, der med sin nye Toyota hybridbil nu har let ved at komme rundt til træningslejre og konkurrencer med sit udstyr.

 

Inspiration og motivation for danskere

Han er også stolt over, at en af verdens største virksomheder vil bruge ham som inspiration og motivation for danskerne til at opnå deres mål og drømme.

 ”Det er vildt fedt, at Toyota går ind i sport og bruger atleter som inspirationskilde, og jeg håber at kunne være med til at inspirere folk gennem min egen historie,” siger René Holten Poulsen. Hos Toyota glæder man sig over at kunne tilføje det danske OL-guldhåb til Team Toyota.

 ”René Holten Poulsen er en gevinst for teamet. Toyota har et ønske om at påvirke folks liv i positiv retning. Vi er som mobilitetsvirksomhed dedikeret til at hjælpe mennesker over hele verden til at bevæge sig gennem livet, overvinde forhindringer og opnå deres mål og drømme. Sportsfolkene på Team Toyota har alle personlige erfaringer med netop dette og er levende eksempler på, at man skal turde at forfølge det, der kan synes umuligt. Vil vi derfor bruge atleternes historier som inspiration og motivation for hver enkelt dansker til at opnå deres egne mål og drømme og til at blive den bedste udgave af sig selv,” siger adm. direktør Frank Okoisor hos Toyota Danmark.

 På samme måde som de danske eliteatler på Team Toyota går målrettet efter at overvinde deres ”umulige” udfordringer, er Toyota også begyndt rejsen mod sit ”umulige”. Målet og visionen er at sørge for, at ingen mennesker i fremtiden vil være begrænset i deres mobilitet. Toyota vil i årene frem sørge for at udvikle produkter og serviceydelser, der gør det muligt for enhver – om man er 20 eller 90 år gammel, handikappet eller ej – at kunne bevæge sig fra ét sted til et andet.

 

Fra bilproducent til udbyder af mobilitet

Toyota har opereret som bilproducent i 80 år og træder med det nye fokus og den nye strategi ind i en helt ny fase, hvor virksomheden går fra primært at være bilproducent til at være producent og udbyder af mobilitetsløsninger.Oprettelsen af Team Toyota sker som et naturligt led i det olympiske og paralympiske partnerskab Toyota har indgået med Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Parasport Danmark.Toyota vil i den kommende tid føje endnu flere danske eliteatleter til Team Toyota og samtidig gennem det olympiske og paralympiske partnerskab bidrage til, at der skabes endnu bedre forudsætninger for, at danske atleter kan være med helt fremme ved de Olympiske Lege og Paralympiske Lege.