23. maj 2019 - Suzuki

Den nye Suzuki Swift
Suzuki Swift Monaco med udstyr og køreglæde i top.

Søndag, den 26. maj slår Suzuki dørene op til en dag, der kommer til at stå i Swift-tegnet.
Suzuki

Suzuki Swift er mini-klassens køreglade bil, hvor man allerede fra den billigste Club variant til 134.000 kr. får en bil med en kraftig og effektiv motor. Og hvor designet, undervognen, gearskiftet, udstyret og de velstøttende sæder gør bilen til en fornøjelse at omgås i det daglige.

Swift Monaco kampagnemodel – spar 10.000 kr.
I maj måned kan man gøre en ekstra god handel ved at vælge den særlige Swift Monaco model, der er udstyret med Suzukis 90 hk stærke Dualjet motor, og som er spækket med udstyr lidt ud over det sædvanlige. Her er fx automatisk nødbremse, der nedbremser bilen, hvis føreren overser en farlig episode og aktiv fartpilot, der automatisk holder afstanden til den forankørende bil.

Desuden er lækkert udstyr som fx multimediesystem med farveskærm, DAB+ radio, Apple CarPlay, Bluetooth, bakkamera og navigation standard. Det samme er aircondition, 16” alufælge, læderrat, fjernbetjent centrallås og el-betjente sideruder for. Og det hele til en pris fra lige under de 145.000 kr., hvilket svarer til en besparelse på 10.000 kr.

Prøvekør og vind en tur til Formel 1
Sammen med Monaco kampagnen er det muligt at deltage i den landsdækkende konkurrence om at vinde en tur for 2 personer til et Formel 1 løb i Europa. Det kræver blot, at man inden den 31. maj kommer forbi en Suzuki forhandler og testkører en Swift. Så deltager man i konkurrencen om Formel 1 præmien, der har en værdi på 20.000 kr.

Køreglad søndag den 26. maj
Søndag, den 26. maj slår Suzuki dørene op til en dag, der kommer til at stå i Swift-tegnet. Her kan de interesserede komme forbi og opleve, hvor meget køreglæde og god værdi for pengene, der er i det omfattende Swift modelprogram. Lige fra den billigste Club version, over kampagnemodellen Monaco til versionerne med Boosterjet turbo-motor og til den vilde Swift Sport med 140 hk og masser af specielle tekniske løsninger. Ja, Swift fås også med hybrid teknik, hvor et lithium batteri opsamler energi fra nedbremsninger, der senere kan bruges, når bilen startes og under accelerationer. Et smart og enkelt system, der er standard i Exclusive udgaverne af Swift.