24. september 2019 - Seat

Fremgang for SEAT
SEATs salg vokser med 29% i Danmark i første halvår.

SEAT Arona, Ateca og Tarraco.
SEAT

SEAT Danmark rapporterer det højeste salg nogensinde i første halvår 2019. Med en imponerende vækst på 29% i antal af solgte biler underbygger SEAT sin position som et af markedets hurtigst voksende bilmærker.

SEATs salg i Danmark er steget med 29% i første halvår 2019 og det spanske mærke kan dermed rapportere det højeste salgstal nogensinde med ca. 3.100 solgte enheder. Samtidig er markedsandelen i samme periode steget med 27% i et ellers stabilt marked. Christian Kynding, direktør for SEAT Danmark, udtaler følgende om væksten: “Det er især vores stærke SUV-program med de prisvindende modeller Arona og Ateca, samt mærkets nyeste flagskib SEAT Tarraco, der har bidraget til væksten, og vi er meget glade for, at de danske kunder har taget så godt imod de nye modeller. Samtidig har SEAT introduceret et yderst attraktivt privatleasingprogram med lave udbetalinger og lave månedlige ydelser, som har været en stor succes blandt private brugere.”

Afslutningsvis udtaler Christian Kynding: ”Folk er ved at få øjnene op for SEAT som et attraktivt mærke der tilbyder sportslige biler med dynamisk design, og det er en af grundene til, at vi forventer at se endnu flere SEAT-biler på de danske veje fremadrettet.“

Det er ikke kun i Danmark, at SEAT rapporterer rekordhøje salg. SEATs leveringer på globalt plan er steget med 8,4% i første halvår 2019 med en volumen på 314.300 enheder. Samtidig blev juni 2019 den bedste måned i SEATs historie med 57.300 solgte enheder, som er en stigning på 11,5% i forhold til juni 2018.

SEAT investerer samtidigt massivt i fremtiden og har en ambition om at introducere 6 nye modeller med Plug-in- og el-teknologi over de næste 18 måneder.