20. august 2019 - ŠKODA

PostNord Danmark Rundt
29 ŠKODA, 120 ryttere og 20.000 poser vingummi.

PostNord Danmark Rundt.
ŠKODA

ŠKODA sponserer PostNord Danmark Rundt med hele 29 biler, ligesom der står ŠKODA på den grønne pointtrøje. ŠKODA deler tusindvis af gaver ud i karavanen, og hos ŠKODA i målområdet kan man trampe i pedalerne og vinde en Hövding-cykelhjelm.

PostNord Danmark Rundt er en folkefest, og ŠKODA bliver aldrig træt af at deltage i festen! ŠKODA Danmark stiller 29 SCALA, OCTAVIA og KAROQ til rådighed for Danmarks største etapeløb, der bliver afviklet 21.-25. august.

I år er 1. etape i Silkeborg og omegn, 2. etape er i Grindsted, 3. etape er Holstebro-Vejle, 4. etape er Korsør-Asnæs, og 5. etape er Roskilde-Frederiksberg. I alt skal de 120 ryttere køre 727 km, og ŠKODA kører med i den traditionsrige og festlige karavane, som kører før rytterne på alle etaper og sætter gang i publikum langs ruten.

Masser af energi til at heppe

Når rytterne så kommer, vil de helt sikkert kunne høre publikum heppe, for i løbet af de fem dage uddeler ŠKODA ca. 5.000 ‘klappere’, ligesom publikum også har masser af energi, for der bliver uddelt ca. 20.000 poser vingummi. Sol i øjnene bør heller ikke være et problem med de ca. 4.000 solbriller, som ŠKODA forærer publikum.
Den lokale ŠKODA-forhandler har en udstilling i startområdet i de respektive byer, og ŠKODA Danmark har en udstilling i målområdet. Her kan publikum bl.a. se nærmere på de KODIAQ RS, som kører med i karavanen og købe ŠKODAs originale cykeltøj.

Sæt spurten ind med ŠKODA

Apropos cykeltøj er ŠKODA igen i år sponsor af løbets grønne pointtrøje, som bæres af den rytter, der har vundet flest point – både ved etapernes afslutning og ved de indlagte ŠKODA pointspurter. Hos ŠKODA i målområdet kan man prøve kræfter med, hvor stærk man selv er i spurten, for der står en cykel med watt-måler, og dagens største kraftpræstation i pedalerne bliver belønnet med en lækker cykelhjelm fra Hövding. Vinderen kan forevige dagen i ŠKODAs sjove selfie-telt, som alle andre selvfølgelig også er velkomne til at prøve.
PostNord Danmark Rundt er både en kæmpe sportsbegivenhed og en kæmpe oplevelse. Derfor har ŠKODAs blog Nye Veje en guide til, hvordan man er publikum til et stort cykelløb.