20. februar 2020 - Audi

Årets bilmærke i 2019
Audi kåret som Danmarks bedste bilmærke i 2019.

Mens Audi ligger som en overbevisende vinder i kåringen, følger en lille gruppe bestående af Volvo, BMW og Mercedes på de næste pladser.
Audi

Analysebureauet Voxmeter kårer årligt de bedste bilmærker baseret på 68.000 interview med bilejere, og Audi viste sig som en klar vinder i 2019. Hele 78% af Audi-ejere vil således anbefale bilmærket til venner og bekendte.

I undersøgelsen bliver bilejerne spurgt om deres syn på biler, og der bliver spurgt ind til deres bil og værksted samt om en vurdering af samme. På dette brede grundlag kåres de bedste bilmærker af bilejerne selv.

Mens Audi ligger som en overbevisende vinder i kåringen, følger en lille gruppe bestående af Volvo, BMW og Mercedes på de næste pladser.

Voxmeters forklaring på hvilke faktorer, der er afgørende for, om man vil anbefale sit bilmærke, er først image, PR- og markedsføringsarbejde. Herefter følger faktorer som bilens design, køreegenskaber, komfort og ekstraudstyr. Dernæst sikkerhed, nypris, brugtpris, finansiering, brændstofforbrug og forsikring, og til sidst udbud af serviceaftaler, værkstedsordninger, servicetilbud og serviceniveau.

”Vi er meget glade og stolte over kåringen”, fortæller Lars Kornelius, direktør for Audi i Danmark. ”Det er jo vores kunder, der taler, og at de anbefaler Audi til andre, er den største anerkendelse, vi kan få. Vi arbejder dagligt på at gøre os fortjent til at have den enkelte kunde hos Audi, og denne kåring bekræfter os både i, at vi arbejder med nogle produkter af virkelig høj kvalitet, og at vi lykkes med vores målrettede arbejde på at give alle kunder en god oplevelse i mødet med mærket, uanset om det er i vores bilhuse eller på vores digitale platforme.”

Voxmeter gennemfører hvert år 68.000 interview med danske bilejere. Alle er tilfældigt og repræsentativt udvalgt. Respondenterne er først interviewet via telefoninterview og dernæst rekrutteret til Voxmeters panel, bestående af mere end 100.000 danskere.