27. februar 2020 - Toyota

Verdenspremiere til ny SUV
Toyotas viser for første gang sin helt nye kompakte SUV.

Toyotas afslører sin nye kompakte SUV på biludstillingen i Geneve d. 3. marts.
Toyota

Toyotas viser for første gang sin helt nye, kompakte SUV frem for offentligheden i begyndelsen af marts. Det sker, når dørene bliver slået op til den internationale biludstilling i Geneve i Schweiz.

Udover verdenspremieren på den kompakte SUV har Toyota samtidig også Europapremiere på den helt nye Yaris, opladningshybridbilen RAV4 Plug-in, brintbilen Mirai, miniraketten GR Yaris og sportsvognen GR Supra med ny 2.0-liters turbobenzinmotor.

Når dørene åbner til den internationale biludstilling, Geneve International Motor Show 2020, i Geneve i Schweiz i starten af marts, byder Toyota på en vaskeægte verdenspremiere. Her står den japanske mobilitetsgigants nye, kompakte SUV med et dynamisk design og en unik personlighed nemlig klar til for første gang at møde offentligheden.

Den nye SUV kombinerer en høj siddeposition og øget frihøjde med et intelligent firehjulstræk og Toyotas nyeste hybridteknologi og skal bygges på Toyotas GA-B-platform på Toyota-fabrikken i Frankrig side om side med den populære model, Yaris.

Toyota byder også på hele fem Europapremierer på biludstillingen i Schweiz, hvor den helt nye Yaris med en brændstoføkonomi på op til 27 km/l og den nye opladningshybridbil RAV4 Plug-in, der kan køre over 65 km på ren el, vises frem for første gang.

Derudover står anden generation af den forureningsfrie brintbil, Toyota Mirai, klar til offentlig skue som et synligt tegn på Toyotas fokus på et fremtidigt brintbaseret samfund.

I den mere sportslige og hårdkogte afdeling under Toyotas motorsportsafdeling vil den baghjulstrukne sportsvogn, GR Supra, pryde scenen på biludstillingen i en ny udgave med firecylindret 2.0-liters turbobenzinmotor, der skal supplere den kraftigere sekscylindrede 3.0-liters udgave, ligesom Toyotas højpotente udgave af den nye Yaris med navnet GR Yaris, der har 261 hestekræfter, får sin Europa-debut ved udstillingen i Geneve.

Afsløringen af Toyotas nye, kompakte SUV på biludstillingen i Geneve i Schweiz sker 3. marts kl.11:15 og bliver streamet live på https://www.youtube.com/watch?v=wki5wGdIzhM.