10. juni 2021 - De Danske Bilimportører

DMR og de nye afgifter
Skal du have en tilbagebetaling eller ekstraopkrævning?

Biler som er indregistreret i perioden fra 18. december ’20 og frem til og med 31.maj skal omberegnes og ejeren skal tilbagebetales eller efteropkræves for afgift.

De Danske Bilimportører

DMR er i dag sat i drift og kan nu beregne registreringsafgift og løbende afgifter i overensstemmelse med reglerne i Lov nr. 203 af 13. februar 2021 (Lovforslaget fra efteråret, L129).
 
Det betyder, at alle biler, som indregistreres fra i dag, får afgiften beregnet efter de nye regler.

For biler som er indregistreret i perioden fra 18. december ’20 og frem til og med 31.maj, skal der ske en omberegning og efterfølgende tilbagebetaling eller efteropkrævning af afgift.

Fra vores seneste møde med Motorstyrelsen, er vi informeret om at omberegningerne forventes færdiggjort som følger: 75% af alle biler inden oktober ’21 og de resterende sager inden januar ’22.

Dette gælder ligeledes for de biler som er genberegnet – biler som er genberegnet i ’21 er genberegnet på samme grundlag som nye biler er afgiftsberigtiget efter og derfor skal genberegnede biler omberegnes på samme måde som nyindregistrerede biler i perioden 1. januar til 31.maj ’21.