28. februar 2006 - Pressemeddelelse - Audi

Voldsom familiebil
Audi RS 4-familien gøres komplet med ny Avant

Audi RS 4-familien gøres komplet.
Pressemeddelelse, Ulla T. Ritter, Audi
Motorsportsteknik i civil indpakning: Det er både mottoet for RS 4 Avant og Limousine. Den første RS 4-generation kunne kun fås som Avant, og ønsket om denne karrosserivariant var udpræget hos kunderne.

Talrige nyskabelser giver RS 4 Avant dens helt egen personlighed, men udseendet gør den stadigvæk til et medlem af A4-familien. Singleframe-kølergrillen med gittergrill i bikubelook, de ekstra luftindtag i fronten samt letmetalfælge, som er specielt udviklet til RS 4, sammen med de bredere hjulkasser, adskiller Audi RS 4 Avant tydeligt fra en almindelig A4. De bredere paneler samt dørafdækningslisterne, der er nøje afstemt til panelerne, er yderligere kendetegn på forskellen. Desuden står RS 4-logoet foran og bagpå og på beskyttelseslisten i siden.

Hækskørtet med de to store ovale afgangsrør og den diskrete men effektive tagkantspoiler viser ikke kun optiske træk, men har også høj funktionalitet. Et andet eksempel: I Audi RS 4 Avant er karrosseriet ligesom i Limousine sænket 30 mm i forhold til Audi A4. I den forbindelse er sporvidden på begge aksler gjort bredere. Dette får ikke kun bilen til at stå bedre på vejen, det forbedrer også køreegenskaberne.