8. november 2011 - Toyota

Flyvende start af ny Yaris
Over 500 fabriksnye Yaris’er solgt inden premieren.

Der blev solgt over 500 stk. af den nye Toyota Yaris allerede inden premieren.

Toyota

God start af ny Toyota Yaris
Den smart designede og rummelige minibil Toyota Yaris har netop haft Danmarkspremiere over hele landet. Men allerede inden premieren, og altså inden det har været muligt at se og prøvekøre bilen hos forhandlerne meldte Toyota om over 500 solgte fabriksnye Yaris’er.

Det skarpe design, den høje kvalitet i kabinen, den øgede rummelighed, den forbedrede brændstoføkonomi og den særdeles konkurrencedygtige pris fra kun 124.995 kr. Alt sammen har været med til at give Toyotas nyeste skud på bilstammen nemlig den tredje generation af minibilen Toyota Yaris en flyvende start på det danske marked.

Interesseret i Toyota Yaris? Søg her

527 købte inden Danmarkspremieren
Allerede inden det overhovedet har været muligt at se og prøvekøre den nye Yaris hos Toyota-forhandlerne i Danmark, meldte alle om en overvældende interesse for minibilen. Der blev således solgt hele 527 nye Yaris’er inden selve Danmarkspremieren midt i oktober.

”Vi er ovenud tilfredse med, at så mange danskere allerede har opdaget de mange fordele og forbedringer ved den nye Yaris. Med den nye Yaris får man en rummelig bil indvendig med materialer i meget høj kvalitet og samtidig en kompakt bil udvendig med et yderst skarpt design. Derudover har der også været stor interesse for vores nye og banebrydende multimediesystem Toyota Touch med bakkamera og mulighed for integration af sin smartphone,” fortæller Anders Tystrup, pressechef hos Toyota Danmark A/S.

150.000 solgte Yaris'er i 2010
Det er ikke kun i Danmark, at Yaris er populær. Bilen var i 2010 den mest solgte Toyota i Europa med over 150.000 solgte biler. Toyota forventer, at salget af den nye Yaris overstiger 200.000 biler i 2012, hvor også en Yaris Hybrid, der kører på en kombination af el og benzin, får premiere i hele Europa inklusive Danmark.

Sikkerhedsmæssigt fik den nye Yaris forleden det blå stempel, da Toyota-nyheden opnåede de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest. Det betyder, at den lever fuldt ud op til de allerstrengeste krav til sikkerheden i en ny bil.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk