Bilforsikring

Gjensidige

Elitebillist på kun 3 år, særlig rabat ved 0 klip i kørekortet, gratis reparation af stenslag i forrude og fri lånebil, mens bilen er til reparation – og så kan hjemmeboende børn arve bonus. Masser af Gjensidige fordele til din bilforsikring. Ring på 70 10 90 09 for at høre mere.
null null

OK

OK er 100 % dansk totalleverandør i energiprodukter og Danmarks mest solgte benzinmærke. I samarbejde med Vardia tilbyder vi også bilforsikring til kunder med et OK Benzinkort. OK Bilforsikring er enkel og gennemskuelig, og du får en fast pris, der ikke stiger efter skade, gratis lånebil ved alle kaskoskader, og mulighed for at hjemmeboende børn kan optjene op til 3 års anciennitet. OK Bilforsikring betales månedligt via OK Benzinkortet - uden ekstra gebyrer.
 null null

GF Forsikring

Skift til GF Forsikring og få bilforsikring med overskudsdeling.
GF er ejet af kunderne, derfor sender vi overskuddet fra bilforsikringen tilbage til kunderne.
 
Find-din-pris null

Alka Forsikring

 Alka Forsikring

Codan

Bilhenter er en udvidet service, som du kun kan få hos Codan. Med Bilhenter får du en udvidet service ved ikke akutte kasko skader – vi afleverer nemlig en lånebil hjemme hos dig, mens vi kører din egen bil til og fra værkstedet. Nemt og enkelt, og du slipper for selv at bruge tid på transport og værksted.
Læs mere om forsikring null 

Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.