Persondatapolitik for persondata indsamlet af Bilpriser.dk A/S

Som bruger af bilpriser.dk vil Bilpriser.dk A/S benytte nogle af dine personlige oplysninger. Denne detaljeret persondatapolitik er ment til at orientere dig, den registrerede, herom.

Beskyttelse af dine persondata er vigtigt og vi anbefaler at læse denne politik.

Hvis du har problemer med at læse denne politik, bedes du kontakte os (telefon: 63 14 70 60), så vil vi hjælpe dig.

Vi benytter også cookies. Venligst se vores Cookiepolitik for oplysninger herom.

Kontakt

Firmaet der indsamler dine data, kendt som den dataansvarlige, er:

Bilpriser.dk A/S
Tolderlundsvej 3E, 2.
DK-5000 Odense C
Telefon 63 14 70 60

Hvis du har klager omkring den måde vi behandler dine persondata, og vi ikke kan hjælpe dig tilfredsstillende, så kan du kontakte datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon 33 19 32 00

Dine persondata er beskyttet af Persondataloven.

Personer der opretter en brugerkonti på Bilpriser.dk

Når du opretter dig som bruger på Bilpriser.dk indsamler vi dine kontaktinformationer direkte fra dig. Vi benytter disse oplysninger til at give adgang til vores systemer samt levere søgeagent e-mails, som du tilmelder dig.

Vi indsamler navn, adresse og kontaktoplysninger.

Vi indsamler og behandler dine oplysninger for at levere den aftale du indgår med os når du tilmelder dig på bilpriser.dk.

Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet uden dit samtykke.

Vi beholder dine oplysninger indtil et år efter du sidst har været logget ind og du ikke har en aktiv søgeagent.

Dine oplysninger kan blive del med vores partnere og leverandørere såsom:

  • Revisoren
  • Banken
  • Inkasso firma
  • Autoriteterne (f.eks. Politiet, i forbindelse med efterforskninger for kriminalitet)
  • Vores hosting partnere som sørger for drift af vores services og leverance af Internet

Personer der tilmelder sig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev vil vi bede om din e-mail adresse. Din e-mail adresse benyttes udelukkende til at levere vores nyhedsbrev. Vi beholder din e-mail indtil du aktivt framelder dig vores nyhedsbrev.

Personer der bruger bilpriser.dk

Vi indsamler data omkring hvilke sider vores brugere besøger, hvor ofte, hvor længe mm. med henblik på at kunne optimere brugen af siderne. Vi bruger tredjepart services til at lave anonyme statistikker omkring bruges af vores sider.

Dine rettigheder

I overensstemmelse med loven har du følgende rettigheder i relation til dine personlige data, der bliver brugt af Bilpriser.dk A/S:

Ret til sletning ("ret til at blive glemt")

Bilpriser.dk A/S vil slette eller anonymisere din personinformation på forespørgsel. Sletningen af dine persondata vil blive gjort så hurtigt som muligt indenfor 1 måned fra modtagelsen af forespørgslen.

Undtagelser

Bilpriser.dk A/S er kun forpligtet til at slette dine data, hvis Bilpriser.dk A/S ikke er forpligtet af loven til at gemme informationen og en af følgende er gældende:

  • De personlige data er ikke længere nødvendige i relation til formålene, som de blev indsamlet til og behandlet for;
  • Du tilbagekalder tilladelsen givet til indsamlingen og behandlingen, og hvor der ikke er nogen anden lovlig grund til behandlingen;
  • Du protesterer mod behandlingen til direkte marketing formål;
  • Dine personlige data er blevet ulovligt behandlet;
  • Dine personlige data skal slettes i overensstemmelse med en forpligtelse i loven, som Bilpriser.dk A/S er underlagt.

Ret til begrænsning af behandling

Bilpriser.dk A/S vil stoppe med at behandle dine personlige data på din forespørgsel.

Undtagelser

Bilpriser.dk A/S er kun forpligtet til at stoppe behandlingen af dine data, når en af følgende gælder:

  • Du bestrider nøjagtigheden af de personlige data og giver Bilpriser.dk A/S mulighed for i en periode at verificere nøjagtigheden af de personlige data;
  • Behandlingen er ulovlig, og du gør indsigelse mod sletning af de personlige data og anmoder i stedet om begrænsning af deres brug;
  • Bilpriser.dk A/S har ikke længere behov for de personlige data til formålet for databehandlingen, men de er påkrævet af "den registrerede" for etableringen, udøvelsen eller forsvaret af juridiske anmeldelser;
  • Du har informeret Bilpriser.dk A/S om krænkelse af dine interesser, rettigheder og friheder afventende verifikation af, om Bilpriser.dk A/Ss juridiske grundlag underkender dit.

Ret til berigtigelse

Hvis du opdager, at vi har forkert personinformation på dig, så lad os vide det, så vi kan korrigere informationen.

Ret til adgang for den registrerede

Det er din ret at have en kopi af de personoplysninger Bilpriser.dk A/S har på dig. Vi leverer den digitalt medmindre du ønsker den i et andet format. Der gælder flere regler for indsigt i dine personoplysninger, men al den nødvendige information skulle være dækket ovenfor. Kopien af dine personoplysninger vil blive leveret så hurtigt som muligt indenfor 1 måned fra modtagelsen af din forespørgsel.

Ret til tilbagekaldelse af samtykke

Hvor vores indsamling og brug af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du altid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Bilpriser.dk A/S.

Ret til dataportabilitet

Du har ret til at få en kopi af dine personoplysninger i et maskinlæsbart format. Bilpriser.dk A/S kan også sende den direkte til et andet firma på din anmodning.

Undtagelser

Bilpriser.dk A/S er kun forpligtet til at levere dine personoplysninger når:

  • Oplysningerne er leveret til Bilpriser.dk A/S af dig;
  • dataindsamlingen er baseret på dit samtykke eller en kontrakt, hvori du er en part;
  • behandlingen sker automatisk (det vil sige ingen oplysninger på papir).

Ret til indsigelse

Du har ret til at fremsætte indsigelse mod al behandling i relation til direkte marketing og andre situationer, hvor du mener, at dine rettigheder er blevet overtrådt, eller der er en trussel mod din frihed.

Undtagelser

Bilpriser.dk A/S kan fortsætte med at behandle dine personoplysninger, når en af følgende er gældende:

  • Bilpriser.dk A/S demonstrerer overbevisende juridisk grundlag for fortsat behandling.
  • Bilpriser.dk A/S bliver nødt til at behandle din personinformation for at etablere, udøve eller forsvare en juridisk anmeldelse.
  • Det juridiske grundlag for behandlingen ikke er baseret på en lovlig interesse eller gjort i offentlighedens interesse.

Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.