• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. december 2003 - Pressemeddelelse - Nissan

Ny Nissan Micra C+C

Nissan lancerer cabriolet med elektrisk foldetag i stål

Den nye Nissan Micra C+C har et dynamisk udseende. Den nye Nissan Micra C+C har et dynamisk udseende.

Pressemeddelelse - Nissan
Det er nu endelig besluttet at sætte Coupe + Cabriolet versionen af Nissan Micra i produktion. Den vil være klar til salg i Europa i 2005.

Nissan investerer 140 millioner Euro, som dækker udgifter til design, udvikling og produktion. Produktionen vil begynde i efteråret 2005, og målet vil indledningsvis være 20.000 biler om året.

Attraktivt design
Mario Canavesi, Senior Vice President Marketing and Sales, Nissan Europa udtaler: "Denne nye version af Micra, vil være Nissans første europæisk byggede coupe-cabriolet. Og den vil være et stort plus til vores øvrige linie af produkter. De gode egenskaber fra den eksisterende Micra, så som attraktivt design, gode køreegenskaber og brugervenlighed, bibeholdes naturligvis. Micra C+C vil dog samtidig tilbyde glæden ved at kunne køre i en åben bil uden at gå på kompromis med sikkerheden. Og ikke mindst det elegante, elektriske stål-foldetag".

Den nye coupe-cabriolet bliver udviklet af Nissan Technical Center Europe i tæt samarbejde med Karmann, den tyske bilproducent, som er kendt for deres udvikling og produktion af specielle tag-systemer til biler.

Samme samlebånd
Så vidt som det nu er muligt, vil den nye Micra C+C blive bygget på samme samlebånd som den eksisterende Micra på fabrikken i Sunderland, England. Karmann vil etablere faciliteter til produktion af det elektriske stål-foldetag og bagagerums-klappen direkte på fabrikken. Disse elementer vil blive leveret som færdige moduler. Fabrikken vil herefter montere disse dele i forbindelse med montering af yderligere udstyrsdetaljer.

Den færdige bil vil være en redesignet version af den Micra C+C concept version, som første gang blev vist på Paris Motorshow i 2002. Ligesom denne udstillingsbil vil den få elektrisk stål-foldetag og et 2+2 sædearrangement.

Yderligere information om priser og specifikationer vil blive offentliggjort, når vi nærmer os bilens lanceringstidspunkt.BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.