• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. maj 2001 - Skoda

Årets bil fik sin præmie

Officiel cermoni for årets bil Skoda Fabia

Skoda Fabia fik sin 'Årets bil i Danmark'-plakette. Skoda Fabia fik sin 'Årets bil i Danmark'-plakette.

Af Jeppe Lykke Hansen
Årets bil i Danmark 2001-plaketten blev forleden officielt overrakt til Skoda af Motorjournalisternes Klub Danmark. Skoda benyttede lejligheden til for første gang at vise den næste Fabia-model, der kommer på det danske Marked: Fabia Sedan.

Udnævnelsen til året bil 2001 fandt sted sidste år, da 29 medlemmer i Motorjournalisternes Klub Danmark udnævnte Fabia til suveræn vinder af nok den mest eftertragtede titel i en bil på det danske marked kan få.

Noget for pengene
Formanden for MKD, Finn Knudstrup forklarede, at Skoda Fabia lever op til alle krav til årets bil ved at have gode køreegenskaber, et godt standardudstyr, komplet sikkerhedsudstyr, gode garantier og så er den billig.

Internationalt hædret
Af andre hæderstitler den lille tjekke har fået kan nævnes fra Tyskland Das Goldenes Lenkrad 2000 og fra England What Car? Car of the Year 2000.

At tiltlen også betyder en del for Skoda rent kommercielt kan ses i salgsstatistikken, hvor Skoda i marts endte på en sikker førsteplads. Og det er første siden '83, at den tidligere så ofte latterliggjorte bil, har været den mest solgte bil i Danmark.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.