• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. februar 2009 - DR

Saab-ejere beroliges

Fra flere sider beroliges Saab-ejerne: Reservedele og service ikke noget problem

Saab-ejere vil stadig kunne få reservedele og service. Saab-ejere vil stadig kunne få reservedele og service.

DR.dk
Saab-ejere kan tage det roligt
Danske Saab-ejere kan tage det roligt, skriver DR.dk. Saab-ejere vil stadig kunne få repareret bilen, selv om producenten er gået i betalingsstandsning.
"Hvis der er noget galt med din bil og det kan blive repareret på et af Saabs egne værksteder, så er det ikke noget problem, for de fortsætter som normalt under en betalingsstandsning", siger  Martine Kidding, der er jurist i Forbrugerrådet til DR.dk.

Man kan derimod få problemer, hvis man har forudbetalt en bil og fortryder købet, eller hvis man skal have bilen repareret hos en ekstern leverandør.
"Det er kun et problem for forbrugerne, hvis man på en eller anden måde skal have penge ud af Saab. Hvis der er noget galt, og man skal have penge tilbage, så vil det ikke kunne lade sig gøre", siger hun.

Der vil fortsat være reservedele
En ekspert fra det uafhængige svenske Motormännens Rigsforbund, ser ifølge DR.dk ingen fare ved at købe Saab-biler, selvom Saab skulle lukke
"Det tror jeg ikke er noget som helst problem. Der findes så mange Saab-biler i verden, at der altid vil være en interesse for at levere reservedele til dem, siger eksperten Terje Eklund til Realtid.se.
"Desuden fabrikerer Saab ingenting selv længere. De får alt fra underleverandører, som de så samler".

Link: www.dr.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.