• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juni 2001 - Renault

Verdens største soltag

Ny multi-coupe fra Renault med panoramaudsigt

Den kommende Renault Avantime vil vække stor opsigt, når den begynder at dukke op i trafikken. Den kommende Renault Avantime vil vække stor opsigt, når den begynder at dukke op i trafikken.

Af Jeppe Lykke Hansen
Renault har med den nye Avantime bygget en høj coupe med en ekstrem udsigt uden sidestolper eller andre forstyrrende elementer.

Kult eller kikset?
Avantime har lagt sig usædvanligt tæt op af konceptbilen af samme navn.

Som med Fiat Multipla, spørger man sig selv om, designerne nu ikke har fået lidt rigeligt line, men det kan kun de kommende salgstal vise. Den er i hvert fald helt sin egen.

En ting er sikker. Renault Avantime er opgør med alle konventioner om en bils udseende. Avantime adskiller sig klart fra alle konkurrenter på markedet.

Høj coupe
Renault Avantime er 4,64 lang, 1,83 bred og 1,63 høj. Soltaget alene dækker 91x109 cm svarende til en lille kvadratmeter.

Den første Avantime på markedet udstyres med en 24-ventilers 3,0 liter V6 motor.

Renault håber, at deres nye multi-coupe vil kunne stjæle kunder fra så forskellige biler som Peugeot 406 Coupe, BMW 3-serie Cabriolet og Jeep Grand Cherokee.

Renault Avantime forventes at skulle afløse Megane til næste efterår.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.