• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. juni 2001 - BMW

Facelift til 3-serien

Hele BMW's 3-serie får facelift til september

Det er forlygterne, du skal holde øje med, hvis du skal spotte en 2002-model BMW 3-serie. Det er forlygterne, du skal holde øje med, hvis du skal spotte en 2002-model BMW 3-serie.

Af Jeppe Lykke Hansen
Efter sidste uges offentliggørelse af de kommende Compact-modeller, kommer BMW nu med de første billeder af de nye 3'ere som Touring og Sedan.

Som ved Compact-modellerne er den mest iøjefaldende fornyelse linjerne omkring forlygterne, der dog kommer til at se lidt anderledes ud her end på Compact'en

Stram fjedring
Den mest mærkbare fornyelse bliver BMW's nye lovende sportsaffjedring, hvor stramme fjedre, hårde støddæmpere, direkte styring og bredere sporvidde skulle gå op i en højere enhed.

To nye motorer
BMW 318i og 320d fornyes ikke kun udvendigt, men også under hjelmen.

2,0 liters motoren fra 318i forsynes med BMW's prisbelønnede Valvetronic-teknologi, der giver BMW'en en benzinbesparelse på 16 procent i forhold til tidligere og en brændstoføkonomi på 13,9 kilometer literen.

Den kommende 318i kommer til at yde 143 hestekræfter.

Bimmer med common rail
Diesel-motoren i BMW 320d får common rail-teknologi, og effekten øges til 150 hestekræfter.

BMW 320d kommer nu til at køre 18,2 kilometer literen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.