• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. januar 2010 - Mazda

Ny Mazda5 på trapperne

Den næste Mazda5 får i-stop og et 15 pct. lavere forbrug.

Den ny Mazda5 i Nagare-design. Nagare betyder "flow" på japansk. Den ny Mazda5 i Nagare-design. Nagare betyder "flow" på japansk.

Mazda
Ny Mazda5 på trapperne
Mazda vil på motorshowet i Geneve den 2. og 3. marts præsentere den ny udgave af Mazda5 i såkaldt Nagare-design, der er lig med "flydende", elegante og dymamiske linjer.
Motoren med 2-liters benzinmotor får i-stop og et nyt direkte indsprøjtningssystem, og det giver sammen med en 6-gears gearkasse plus forskellige småændringer et 15 procent lavere forbrug og en tilsvarende lavere CO2-udledning. Den vil være en af markedets mest økonomiske MPV'er, lover Mazda.

Ingen oplysninger om dieselmotorer

Bilen, der kommer på markedet i Europa i efteråret, har to skydedøre og en sæderække nummer 2, der kan lægges helt ned, så man nøjes med 5 siddepladser og masser af bagageplads.
Udover 2-liters-modellen kommer der også en 1,8-liters benzinmotor med 6 gear. Der forlyder ikke noget om dieselmotorer endnu.BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.