• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. januar 2010 - Škoda

Stationcar uden merpris

Škoda Fabia sælges i en periode uden merpris som stationcar.

Škoda Fabia Combi kan fås med 10.000 kr. i rabat i weekenden. Škoda Fabia Combi kan fås med 10.000 kr. i rabat i weekenden.

Škoda
Stationcar til samme pris
Škoda holder Festival i weekenden den 23. og 24. januar og fejrer det ny år med et rigtig godt tilbud på danskernes kæledægge Fabia. Netop nu kan man på udvalgte modeller og farver få den populære Škoda Fabia Combi til prisen for en hatchback. Det vil sige, at man sparer 10.000 kr.
Tilbuddet gælder Fabia 1.2 Ambiente og Fabia 1.4 Ambiente begge med benzinmotor samt den meget økonomiske 1.4 TDI GreenLine, der er en dieselbil. Startprisen for en Festival Fabia Combi er nu kun 168.000 kr.

Fabia Combi populær blandt danske familier

Škoda Fabia Combi har i mange år været en af danskerne foretrukne mindre familiebiler. Rummeligheden i Fabia Combi taler for sig selv. En barnevogn oven i købet med hjul eller 3 børnecykler glider nemt og ubesværet ind i det forslugne bagagerum. Fabia er endvidere kendt for sit høje komfortniveau. Sædevarme, aircondition, fartpilot og el-drevne ruder foran samt en førerplads, der kan indstilles i alle tænkelige retninger, finder man ikke hos mange andre biler i denne klasse. Fabia har endvidere vist sig at være et økonomisk godt køb, da den holder værdien rigtig godt.

Også tilbud på Škoda Octavia i wekenden
Når det nu er Festival tid, så har Škoda justeret på Octavia-priserne, og derfor kan Škoda tilbyde den faceliftede Octavia med op til 4 års garanti for kun 199.000 kr. for en Octavia 1.6 MPI Classic i hatchback versionen.

Gratis wellness-tjek af din Škoda

Og når man nu er i gang, ja så holder Škoda-forhandlerne åbent værksted samme weekend, hvor kunderne gratis kan få den nuværende Škoda gennem et wellness-tjek. Wellness-behandlingen omfatter eksempelvis tjek af lygterne, motorolie, undervognen, udstødningen, dæk og bremserne. Kunder, der lader sin bil gennemgå et wellness-check, deltager i konkurrencen om et wellness-ophold for 2 personer samt navigationsanlæg og plejemidler til bilen, så man selv kan give bilen en wellness-behandling.BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.