• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. januar 2010 - Suzuki

Suzuki med budgetgaranti

Suzuki tilbyder billige lån plus totalservice som alternativ til privatleasing.

At købe en Suzuki Alto med serviceaftale er billigere end privatleasing. At købe en Suzuki Alto med serviceaftale er billigere end privatleasing.

Suzuki / Bilpriser.dk
Køb og spar penge
Privatleasing er meget oppe i tiden, da det både giver budgetsikkerhed og en lav pengebinding i bilen. Men en traditionel købsaftale kombineret med en serviceaftale kan give mange af de samme fordele og det til en lavere månedlig ydelse.
Hos Suzuki starter privatleasing-priserne ved 1.595 kr. pr. måned. Til denne pris får man rådighed over en af markedets mest populære minibiler - Suzuki Alto - i 3 år og i alt 45.000 km. Med Alto får man en lille velkørende bil med 5 døre og masser af udstyr som fx ESP, 6 airbags, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og CD radio. Og med et CO2 udslip på kun 103 gram/km hører den til en af de mest klima-venlige biler på det danske marked. For at komme i gang med leasingaftalen skal der betales en førstegangsydelse på 15.000 kr. og et etableringsgebyr på 4.250 kr. alt i alt lige under kr. 20.000.

Ydelsen ligger fast ved privatleasing
En af de store fordele ved privatleasing er, at ydelsen ligger fast i hele aftaleperioden, så der er fuld budgetsikkerhed indbygget i ordningen. Samtidig er autoriseret service, dæk og vejhjælp via Falck også inkluderet i den månedlige ydelse. Så her kommer heller ikke ubehagelige overraskelser. Kunden skal udover den månedlige ydelse kun betale for forsikring, ejerafgift og brændstof. Og med en Alto er det en billig fornøjelse. Ejerafgiften er nemlig på kun 520 kr. årligt, og med en benzinøkonomi på 22,7 km pr. liter ved blandet kørsel (EU-norm) kommer der ikke de store regninger fra benzinselskabet. Når leasingaftalen udløber, er det FDM, der gennemgår bilen og afgør, hvem der skal betale for eventuelle skader, fejl og mangler. Så burde der ikke være tvivl om sagligheden i afgørelsen.
Har man behov for lidt mere plads i bilen, kan den rummelige Suzuki Splash privatleases fra  1.995 kr. pr. måned, og prisen for Swift-modellen starter ved en månedlig ydelse på 2.195 kr.

Suzuki Privatfinans fra kun 1.395 kr. pr. måned
Til de kunder der hellere vil eje deres bil - med de fordele det giver på fx frihed til at køre flere km uden at skulle tænke på en dyr efterregulering - eller skifte til en ny model uafhængig af aftalt leasingperiode, tilbyder Suzuki nu Privatfinans. Det er et nyt låneprodukt, som giver mange af de samme fordele som privatleasing, men uden ulemperne. Der er her tale om, at kunden får finansieret bilen via et attraktivt billån. Samtidig kobles en serviceaftale, der dækker autoriseret service de første 3 år, på finansieringen, og man får derfor en samlet månedlig ydelse, der dækker bil og service. Med en Suzuki Alto som eksempel kan man med kr. 20.500 i udbetaling og et kørselsbehov på 15.000 km/år lave en privatfinansaftale fra 1.395 kr. om måneden. Altså et par hundrede kroner billigere end ved privatleasing. Samtidig er renteudgifterne endda fradragsberettigede, hvilket ikke er tilfældet i en leasingaftale.
Man skal dog være klar over, at restgælden ved salg af bilen kan overstige bilens værdi, hvis man sælger den for tidligt, tilføjer Bilpriser.dk. Dette kan udgås ved at betale lidt større afdrag pr. måned. Det afkorter tilbagebetalingstiden. Generelt skifter danskere bil hvert 4. år, så efter 4 år skal der altså helst være balance mellem restgæld og den pris, man kan få ved salg til forhandleren - hvis man altså skifter bil så ofte som gennemsnittet.


Større fleksibilitet og frihed ved køb
Er det en ny Splash eller Swift, der skal stå i carporten, fås de med Suzuki Privatfinans fra hhv.  1.795 kr. og 1.995 kr. pr. måned. Og hvis det er den nye familiebil SX CombiBack med 120 hk og masser af udstyr, som passer bedst til behovet, kan der her laves en privatfinans aftale fra 2.195 kr. pr. måned.
 Udover den månedlige ydelse skal kunden betale ejerafgift, brændstof, forsikring og dæk - som dog kan tilkøbes i serviceaftalen. Der kan laves aftaler om Privatfinans i hele Suzukis modelprogram, modsat privatleasing som typisk kun gælder udvalgte modeller, hvorfor Privatfinans giver større fleksibilitet og frihed for den interesserede bilkøber.  

Suzuki Privatfinans - priseksempler
Privatfinans tilbydes i hele Suzuki modelprogrammet og er en kombination af en købekontrakt (billån) og en serviceaftale (dækker aut. service i 3 år og et aftalt antal kilometre). Det giver både sikkerhed imod uforudsete udgifter på bilbudgettet og en lav månedlig ydelse.

Model    Månedlig ydelse, fra kr.  Udbetaling, fra kr.
Suzuki Alto.....................1.395....................20.500
Suzuki Splash...............1.795....................24.200
Suzuki Swift....................1..995..................30.200
Suzuki SX CombiBack..2.195...................32.800

Eksemplerne er beregnet på den billigste modelvariant og baseret på et billån over 84 mdr., en serviceaftale over 3 år og 45.000 km og en udbetaling på 20%. ÅOP: 8,2 – 8,6%   

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.