• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. januar 2010 - Mazda

Facelift af Mazda6

Aktive nakkestøtter, Hill Assist og mange sikkerheds-forbedringer i ny Mazda6

Den faceliftede Mazda Atenza, som i Europa hedder Mazda6. Den faceliftede Mazda Atenza, som i Europa hedder Mazda6.

Mazda / Bilpriser.dk
Faceliftet Mazda6
Efterhånden er en model ikke længe på gaden, før der kommer et facelift. Det sørger en heftig konkurrence for. Nu er det Mazda6, som er blevet faceliftet - i hvert fald som Atenza, hvilket er navnet i Japan.
Den ny japanske model får benzinmotorer, der udleder op til 15 pct. mindre CO2 med samme ydelse. Den får en konsol i sort pianolak, klimaanlæg i alle modeller, ny og mere dynamisk front, opdateret servostyring, hvilket især gavner ved høje hastigheder, Hill Assist, så bilen ikke ruller baglæns ved stop på bakker, led-baglygter bag klart glas i Sport og Sport Wagon, nye alufælge, hurtigt-reagerende gearkasse, der tilpasser sig kørestilen,. aktive nakkestøtter, fintunet affjedring, mere tydelige instrumenter med større tal, advarselsblink ved opbremsninger ved kørsel over 50 km/t, en radar, som ved kørsel over 60 km/t advarer mod bagvedkørende, Pre Crash Safety System, Bose-anlæg med 8 højttalere, parkeringssensorer på nogle af modellerne med meget mere.

Den faceliftede Mazda6 vises på Geneve-udstillingen i marts.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.