• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. januar 2010 - Volkswagen

Støt Haiti og vind en bil

Volkswagen udlodder 5 biler ved Danmarks Indsamling 2010.

Danmarks Indsamling 2010 løber af stablen lørdag d. 30. januar 2010 Danmarks Indsamling 2010 løber af stablen lørdag d. 30. januar 2010

Volkswagen 
Volkswagen udlodder fem biler
Når DRs store landsdækkende show Danmarks Indsamling 2010 ruller over skærmen lørdag d. 30. januar, sætter Volkswagen endnu engang en række af deres biler på højkant. Der er i år tale om fem miljøvenlige modeller: Passat BlueMotion Technology, Golf BlueMotion og hele tre af de helt nye Polo BlueMotion, kan vindes under DRs store show til fordel for jordskælvsofrene i Haiti og Afrikas kvinder.

Miljøvenlige biler til den gode sag
Volkswagen har i år valgt at sætte fokus på de miljøvenlige biler, som mærket lancerer under navnet BlueMotion. Der er her tale om meget brændstoføkonomiske biler, der har det tilfælles, at de ud over at køre ekstra langt på literen, er udstyret med den nyeste spareteknik, så som start-stop-system, genvinding af bremseenergi og er optimerede aerodynamisk. Ellers er der ikke noget hokus-pokus ved bilerne, der borger for de vanlige Volkswagen kvaliteter: kompromisløs køreglæde og gedigen komfort.

Årets Bil i Danmark 2010
Særligt fokus vil der komme på den nye Polo BlueMotion, der kan køre helt op til 30,3 km på en liter diesel. Dermed er Polo BlueMotion klassens mest miljøvenlige bil. Volkswagen Polo blev i efteråret hædret både af de danske og de internationale motorjournalister med titlerne Årets Bil i Danmark 2010 og Car of the Year 2010, hvilket i sig selv borger for bilens kvaliteter. Polo BlueMotion er så ny, at den først bliver introduceret på det danske marked dette forår. Volkswagen håber meget, at netop bilerne vil være med til at samle ekstra mange penge ind til ofrene i Haiti og Afrikas kvinder.

Opvarmning på P3 og P4 - Vind en Polo BlueMotion
I ugen op til det store show vil værterne på P3 og P4 varme op med indsamlinger til Haiti og Afrika og også her er Volkswagen repræsenteret. Udlodningen af to af de i alt tre Polo BlueMotion starter allerede her, hvor lytterne kan ringe ind og deltage i konkurrencen om en bil. P3 sender live fra Højbro Plads i København, her vil der fra onsdag d. 27. januar og tre dage frem blive holdt en række koncerter med nogle af Danmarks bedste navne lige nu, bl.a. The William Blakes, Morten Breum, Outlandish, Magtens Korridorer m.fl.

Danmarks Indsamling 2010
Bag Danmarks Indsamlingen står DR og 12 af landets største velgørende organisationer bl.a. Læger Uden Grænser, Dansk Røde Kors og BØRNEfonden. Sidste års indsamling gav et samlet overskud på i alt 72 mio. kr..

Volkswagen håber, at rigtig mange danskere vil gribe muligheden for at vinde en helt ny Volkswagen, og dermed være med til at gøre Danmarks Indsamling 2010 til en mindst lige så stor succes som de tidligere år.

Danmarks Indsamling kulminerer lørdag den 30. januar 2010 med et stort tv-show på DR1, anført af værterne Kim Bildsøe Lassen og Hella Joof og med masser af god underholdning.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.