• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. januar 2010 - Bilpriser.dk

Bil-vendespil på Facebook

Bilpriser.dk præsenterer Bil-vendespillet. Spil det mod dine venner på Facebook.

Bilpriser.dk inviterer alle Facebookbrugere til at dyste i Bil-vendespillet. Bilpriser.dk inviterer alle Facebookbrugere til at dyste i Bil-vendespillet.

Bilpriser.dk
Bilpriser-spil på Facebook
Før i tiden vendte man bilkort med sine kammerater i skolen. Nu kan man spille Bil-vendespillet fra Bilpriser.dk på Facebook.
Spillets er udviklet til Facebook for at kunne udvikle sig viralt på kort tid. Det vil sige, at det breder sig "af sig selv" ved at man inviterer sine Facebook-venner til at dyste mod sig. De inviterer så deres venner osv. Og pludselig er der mange med i dysten.

Inviterer man sine venner, vil man løbende kunne se hinandens bedste scores inde i spillet, og dermed er der lagt op til kammeratlig dyst, f. eks. far mod søn, kæreste mod kæreste osv., samt test af egne evner ud i bilgenkendelse på tid.

Til Bil-vendespillet

Bilpriser udfordrer alle Facebookbrugere
"Spillet er for de hurtige, men kan spilles af alle typer brugere. Vi håber at alle bilinteresserede med en facebookprofil vil finde spillet interessant og spille det - og efterfølgende invitere deres venner til at dyste videre", siger Country manager Steen Kristensen fra Bilpriser.dk, der selv har spillet Bil-vendespillet på 17,9 sekunder.

Spillet er netop blevet lagt på Facebook. De automatiske wall posts vil informere ens venner, at man har spillet for nylig - og hvor hurtig man var!

Selvom spillet er nyt, er Bilpriser.dk allerede til stede på Facebook gennem diskussioner om biløkonomi mellem brugere og de som viser vennerne interessante nyheder, analyser, bilvurderinger eller drømmebiler de har fundet på Bilpriser.dk.

Du finder spillet via dette direkte link

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.