• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. januar 2010 - Belle Center

Dansk biludstilling i marts

Biler i Bella, der sidst tiltrak 72.000 gæster, holdes igen den 18. til 21. marts.

Tilstrømningen til Biler i Bella er altid stor. Tilstrømningen til Biler i Bella er altid stor.

Bella Center
Biludstilling i marts
Både de nyeste, de hurtigste, de hotteste og de mest praktiske modeller sætter til marts kurs mod årets store biludstilling i Bella Center på Amager den 18. til 21. marts - en udstilling, der for første gang også giver plads til de tohjulede.
Danmarks største biludstilling udvider. Det betyder, at Biler i Bella 2010 giver plads til motorcyklerne, der får deres helt eget område. Udover de tohjulede, vil årets udstilling også byde på masser af andre nyheder og aktiviteter.

En oplevelse for hele familien
”Publikum vil kunne opleve både premierebiler, superbiler, luksusbiler og praktiske familiebiler. Og selvfølgelig alt tænkeligt nyt udstyr og tilbehør. Dertil kommer et stort aktivitetsprogram med shows og konkurrencer, som skal gøre Biler i Bella 2010 til en oplevelse for hele familien,” siger udstillingschef Søren Lindquist.

Mød to danske bildesignere
På BilMagasinets stand bliver der kredset om dansk bildesign. Her vises flere biler, som helt eller delvis er designet af danskere - blandt andet en dansk stylet Chevrolet Camaro 2010. Her kan man også møde de succesrige danske bildesignere Jesper Hermann og Christian Brandt, som tegner biler på standen.

Stand med information om alternativer til benzin og diesel

På temastanden "Ny teknologi" vises alternativer til de kendte brændselsformer: Benzin og diesel. Her vil være elbiler, biler der kører på brint og hybrid- og plugin hybridbiler.
Dansk Shell er hovedsponsor for Biler i Bella. På deres stand i Centerhallen behøver man ikke at nøjes med at kigge på biler. Her er der også mulighed for at komme bag rattet i for eksempel en Alfa Romeo Brera Spider.

Biler i Bella er Danmarks absolut største biludstilling. Sidste gang blev udstillingen besøgt af 72.234 gæster. Årets udstilling kører i fire dage fra 18-21 marts.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.