• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. januar 2010 - Volvo

Ny Volvo C30 ude nu

Ny Volvo C30 fås i version, der går 26,3 km/l - og som T5 med 230 hk.

Den faceliftede Volvo C30 kommer i næste uge. Den faceliftede Volvo C30 kommer i næste uge.

Volvo
Ny C30 i næste uge
I næste uge præsenterer de danske Volvo-forhandlere den nye Volvo C30, der er blevet endnu smartere bl.a. med en ny front.
C30 appellerer til kunder, der overvejende færdes i bymiljøer, og som stiller særligt store krav til bilens design, køreegenskaber og personlighed. Af samme grund har Volvo altid givet kunderne mange muligheder for at sammensætte en C30 efter deres egne ønsker. I den nye udgave, som har dansk premiere i næste uge, er mulighederne tæt på at være ubegrænsede. Som eksempel kan nævnes, at der nu er niogtyve forskellige indtræk at vælge mellem.

Nyheder udvendig sikrer selvstændig profil
Det er en ny C30 med synlige forandringer, kunderne får anledning til at se og prøve. Hele fronten er nydesignet, inklusive karrosseripaneler som f.eks. forskærmene, og det giver bilen et helt nyt udseende forfra og gør den karakteristisk på en måde, som tydeligt adskiller den fra Volvo S40 og V50.
Ligesom på de øvrige modeller sidder Volvo's nye, større jernmærke midt på fronten. Luftindtagene er  større og minder om luftindtagene på XC60. Kølergrillen har fået et nyt mønster, der er specielt for C30.
Selv om det mest er fronten, der har fået nyt design, ser man også samme nye linier og detaljer bagpå. Konturerne er mere dynamiske end før.

Nyt sportschassis med fremragende egenskaber

Et nyt sportschassis kan tilvælges, som gør Volvo C30 væsentligt mere skarp og giver den kontante og aktive køreegenskaber. Sportschassis'et kan ikke leveres til DRIVe udgaven, der er standardudstyret med en lidt sænket undervogn, som forener dynamiske køreegenskaber og god brændstoføkonomi.

C30 DRIVe med start/stop funktion
Volvo's avancerede start/stop funktion, som slukker motoren, når bilen holder stille, f.eks. ved lyskurver eller i en kø begrænser brændstofforbruget i C30 DRIVe til så lidt som 3,8 liter/100 km (26,3 km/liter) og en CO2 udledning på blot 99 g CO2/km, hvilket er det laveste i klassen.

Fakta


Dieselmotor                         Ydelse                                 Brændstofforbrug                CO2               
DRIVe start/stop               109 hk/240 Nm                      26,3 km/liter                          99 g/km
                   
Benzinmotorer                    Ydelse                                 Brændstofforbrug                CO2  
T5 (2,5 liter & aut.)            230 hk/320 Nm                      11,1 km/liter                          211 g/km
1,6                                     100 hk/150 Nm                      14,3 km/liter                          167 g/km


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.