• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. februar 2010 - Renault

Ny bil for 5.900 kroner

Med en startbetaling på kun 5.900 kr. er man kørende i en ny Clio med benzinmotor.

En Renault Clio Tourer kan leases for 5.900 kr. i startbetaling og 2.131 kr. pr. md. En Renault Clio Tourer kan leases for 5.900 kr. i startbetaling og 2.131 kr. pr. md.

Renault / Bilpriser.dk
Ny bil for 8.750 kr.
Renault introducerer markedste vildeste leasingtilbud. Med en "udbetaling" på blot 5.900 kroner plus 2.850 kr. i oprettelsesgebyr kan man blive kørende i en Renault Clio med alt i udstyr. Man får dog en lang næse, hvis man forsøger at lease en model med den lækre og økonomiske 1.5 dCi-motor.
Hos den Renault-forhandler, som Bilpriser.dk forhørte sig i, var svaret nemlig, at tilbuddet kun gælder med 1,2-liters benzinmotoren.
Bortset fra det har Renault nok lanceret markedsts mest attraktive leasingtilbud. Et tilbud der gør, at alle kan blive kørende i en Renault Clio for en førstegangs-betaling på blot 5.900 kroner plus oprettelsesgebyr.  Den månedlige ydelse ligger på 1.995 kroner, og leasingperioden er to år og 30.000 kilometer.

Betingelser: Et kørekort og nul registrering af ubetalt gæld

Man skulle tro, at der stak noget under  - at det kun var elitebilister med 40 års FDM medlemsskab eller personer med ejerbolig på Christiansø, der kunne nyde godt af tilbuddet. Men faktisk er det alle. Uanset om man er 18 eller 68, bor på Nørrebro eller i Nørre Snede. Prisen er den samme, og forudsætningen er blot, at man ikke står opført i RKI, oplyser Renault.

Stationcar for kun 136 kr. ekstra om måneden

Tilbuddet gælder alle Clio-modeller, men den månedlige betaling varierer efter hvilken model man vælger. Nu skulle man så tro, at det var den mest skrabede version, der var den billigste, men sådan forholder det sig faktisk ikke - heller ikke her bliver fordommene bekræftet.
Tilbuddet med førstegangs-betaling på 5.900 kroner og månedlig betaling på 1.995 gælder en 5-dørs Renault Clio 1,2 16 V 75 hk Expression. Den har blandt meget andet aircondition, radio/CD, elruder og metallak. Ønsker man den som stationcar er merprisen blot 136 kroner.
”Det er faktisk dyrere at vælge en basisversion af Clio med kun 3 døre, da bilen ikke er så attraktiv som brugt, - så her får man groft sagt den mest attraktive vare for den laveste pris. Og det kan kunderne da vist kun være tilfredse med”, siger Renaults marketingchef Genete Rafn.

Også tilbud på forsikring er med i pakkeløsningen

Hun understreger, at tilbuddet kan kobles med en attraktiv forsikring gennem Renaults eget forsikringsselskab. Her er den halvårlige præmie på ansvar og kasko  blot 1.700 kroner, hvis man er over 25 år og 3.400 kroner, hvis man er under 25 år - uanset bopæl.

Tilbuddet gælder kun Clio, da Renault vil have foden indenfor i dette segment
Det ekstraordinære gode tilbud gælder kun Renault Clio, og det er der en helt specifik årsag til:
”Clio er en utrolig vigtig model for os. Den ligger i et segment, hvori en femtedel af danskerne køber bil, og vi ønsker at gøre modellen endnu mere synlig end tilfældet er i dag. Derfor kører vi dette agressive leasingkoncept på Clio”, siger Genete Rafn.

Leasingkonceptet er lavet i samarbejde med Krone Kapital A/S og kan fås hos alle Renaults forhandlere.

Fakta om Renaults nye leasingtilbud på Renault Clio

    * Tilbuddet kan benyttes af alle over 18 år uanset bopæl.
    * Man må dog ikke være registreret i RKI
    * Førstegangsbetaling er 5.900 kr.
    * Månedsbetaling eksempel Clio 1.2 16 V 75 hk expression: 1.995 kr. Stationcar + 136 kr.
    * Løbetid to år og 30.000 km.
    * Også mulighed for to års leasing inkl. 20.000 eller 25.000 km.
    * Fuld service
    * Fuld garanti i perioden
    * Overkørte kilometre koster 1,25 kr./km
    * Efter endt leasingperiode vurderer DEKRA - Europas største leverandør af bilinspektioner - bilens stand. Brugeren må være til stede under vurderingen
    * Bag konceptet står Renault og KroneKapital
    * Leasingen kan kombineres med Renault Forsikring. 1.700 kr. halvårlig præmie for kunder over 25 år uanset bopæl. 3.400 kroner for kunder under 25 år uanset bopæl.

 


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.