• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. februar 2010 - Volkswagen

Lupo-efterfølger til god pris

VW Polo BlueMotion, der kører 30,3 km/l, kommer kun til at koste 179.900 kr.

VW Polo BlueMotion - 20.000 kr. billigere end mange motorjournalister frygtede. VW Polo BlueMotion - 20.000 kr. billigere end mange motorjournalister frygtede.

VW
God pris på spare-Polo
Den nye Polo BlueMotion forventes til Danmark til foråret, men Volkswagen Danmark kan allerede nu løfte sløret for, at det ikke kun er brændstoffet Polo BlueMotion sparer på: Polo BlueMotion vil blive tilbudt de danske kunder fra 179.000 kr.
Dermed er der grobund for, at Polo BlueMotion bliver særdeles attraktiv.
Polo BlueMotion har en nyudviklet 3-cylindret 1.2 TDI-motor, som Volkswagen har optimeret efter bedste down-sizing-princip. Samtidig er det lykkedes at minimere CO2-udledningen, der er helt nede på 87 g/km, hvilket er ny bundrekord for segmentet.

Kan køre 173 km/t trods sparemotor
Polo BlueMotion er udstyret med Volkswagens start-stop-system, energi-genvindings-system og karosseriets aerodynamik er opdateret.  Pga. den nye motor og de øvrige BlueMotion-tiltag er forbruget blevet reduceret
med hele 22 procent sammenlignet med den konventionelle Polo med 75 hk. Analogt er C02- udledningen reduceret fra 109 til blot 87 g/km. Alligevel tilbagelægger Polo BlueMotion øvelsen 0-100 m på 13,7 sekunder og har en tophastighed på 173 km/t.

BlueMotion - miljøvenlig teknologi
Betegnelsen BlueMotion dækker over Volkswagens særligt miljøvenlige modeller, der kører ekstra langt på literen. Dvs. at Volkswagen har brugt den eksisterende teknik og optimeret denne på en række nøglepunkter. Man har bl.a. optimeret aerodynamikken ved at sænke undervognen 10 mm, afdække luftindtag i fronten og givet Polo BlueMotion en helt
nydesignet spoiler. Polo BlueMotion er derudover udstyret med 15" letmetalfælge og rulleoptimerede dæk.

Sikker sparebil med 5 stjerner

Interiøret i Polo BlueMotion er af samme høje standard som i den nye Polo. Som særligt standardudstyr hører læderrat, -gearknop og håndbremsegreb. Midterarmlæn, tågeforlygter, kørecomputer med gearskifteindikator, dæktryks-indikator samt spejle og dørgreb i vognfarve er også alt sammen standard i Polo BlueMotion. 
Polo er tildelt de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs crashtests og er blevet kåret som Årets Bil 2010, både af de danske og de europæiske motorjournalister.
Polo BlueMotion introduceres i Danmark fra 179.000 kr. og den kan allerede nu bestilles hos Volkswagens forhandlere i hele landet.

Se Småbilanalysen 2010 fra Bilpriser.dk med alle de små sparebiler her
BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.