• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. februar 2010 - KIA

Premiere på Sportage

Ny KIA Sportage pæsenteres på biludstillingen Geneve i marts.

Den ny KIA Sportage har premiere i Geneve. Den ny KIA Sportage har premiere i Geneve.

KIA
Ny Sportage
Den helt nye KIA Sportage kommer til at markere et dramatisk skifte i designretningen for den populære kompakte SUV, når den får verdenspremiere den 2. marts 2010 på biludstillingen i Geneve.
Den nye Sportage bliver et synligt tegn på KIA’s nye, visuelle dynamik, og den har et friskt, modigt, atletisk og dynamisk design, som med stor succes kombinerer de vigtigste egenskaber for en CUV - en køreposition med god kontrol, en stor følelse af sikkerhed og øget frihøjde - og pakker disse egenskaber ind i et elegant design, som passer godt til byen, mener KIA.

Længere, bredere og lavere end forgængeren
Den er længere, lavere og bredere end forgængeren, og den nye Sportage har endnu bedre plads til både mennesker og bagage. Desuden er køreegenskaberne blevet bedre takket være den længere akselafstand.
Den helt nye Sportage vil kunne købes hos KIA-forhandlerne i Danmark senere på året, og modelrækken kommer til at omfatte særdeles konkurrencedygtige modeller med både diesel- og benzinmotorer.

Den nye Sportage får verdenspremiere den 2. marts på KIA’s stand (nr. 6441) i Hal 6 på den internationale biludstilling i Geneve.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.