• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. februar 2010 - Jyllands-Posten

Toyota-tjek på nettet

Ejerne af Toyota-biler kan nu på nettet tjekke, om deres bil skal indkaldes.

110 styk af den nyeste udgave af Toyota Prius er omfattet. De fleste er ikke solgt. 110 styk af den nyeste udgave af Toyota Prius er omfattet. De fleste er ikke solgt.

Toyota
Stel-tjek på nettet
Toyota Danmark har nu fået stelnumre på alle de 26.267 Toyota-biler, som muligvis kan have problemer med speederpedalen, og som derfor vil blive indkaldt til sikkerhedstjek. Et besøg på hjemmesiden Toyota.dk kan hurtigt og nemt vise, om ens bil er blandt de 26.267.
Man skal blot gå ind på dette link , skrive stelnummeret i søgefeltet og trykke på knappen Send. Så får man straks besked. Stelnummeret står på registreringsattesten.
Toyota håber ifølge Jyllands-Posten, at det vil mindske trykket på telefonerne.

Pressemeddelelsen fra Toyota Danmark A/S
"Toyota i Danmark kunne den 29. januar 2010 orientere om igangsættelsen af en forebyggende sikkerhedskampagne på grund af et muligt problem med gaspedalen i konkrete Toyota-modeller. Den første sending af dele, som skal benyttes til reparationen, er nu ankommet til Danmark, og Toyotas værksteder er derfor klar til at planlægge reparationen af de første biler, der er omfattet af kampagnen.
De allerførste tal indikerede, at ca. 31.000 biler var omfattet af kampagnen, men efter en mere detaljeret gennemgang, er der tale om i alt 26.267 biler.
De kunder, som er omfattet af kampagnen, vil i løbet af uge 7 og 8 modtage et brev fra Toyota Danmark, som udsendes via Centralregistret for Motorkøretøjer. I brevet vil der stå, at deres bil er omfattet af sikkerhedskampagnen, og at de skal kontakte deres lokale Toyota-værksted på mail eller telefon for at aftale tid til reparation af bilens gaspedal.
De kunder, som ikke ønsker at afvente brevet fra Toyota Danmark, kan allerede nu få besked om, deres bil er omfattet af kampagnen. På toyota.dk er der mulighed for at indtaste bilens stelnummer og på et øjeblik få besked om, den er omfattet af kampagnen, og hvordan de som kunder skal forholde sig. På toyota.dk er der også mulighed for løbende at få information om kampagnen i sin helhed.
Alle Toyota-værksteder i Danmark er klar til at yde en ekstraordinær indsats for at få de mange biler repareret så hurtigt som overhovedet muligt, til mindst mulig ulejlighed for kunderne."

Læs mere her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.