• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. februar 2010 - Mitsubishi

Ny ASX fra Mitsubishi

Mitsubishi ASX er en crossover med nyudviklet 1,8-liters dieselmotor.

Mitsubishi ASX kommer til Danmark til sommer. Mitsubishi ASX kommer til Danmark til sommer.

Mitsubishi
Ny ASX-crossover
På dette års motorshow i Geneve, der afholdes i dagene 2. til 14. marts, præsenterer Mitsubishi en helt ny model. ASX bliver navnet på den kompakte crossover, der følger i fodsporene på den nyligt faceliftede storebror Outlander, oplyser importøren.
Mitsubishi ASX er den europæiske udgave af den japanske RVR, der lige er kommet til salg i Japan. Denne nye kompakte crossover vil have plads til 5 personer.

Ny, økonomisk dieselmotor og Stop & Go-system
Til at starte med vil den blive udstyret med en ligeledes nyudviklet 1.8 liters turbodieselmotor, der opfylder Euro 5 normen. Denne motor er udviklet i et samarbejde mellem Mitsubishi Motors og Mitsubishi Heavy Industries. Og for at sikre en effektiv ydelse og et lavt brændstofforbrug samt CO2 udledning, vil motoren have automatisk Stop & Go system samt en 6-trins manuel gearkasse.
Mitsubishi ASX kommer til salg i Danmark i løbet af sommeren 2010. Og på udstillingen Biler i Bella i dagene 18. - 21. marts, vil man kunne opleve ASX for første gang i Danmark.

Læs også om den ny Mitsubishi Outlander her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.