• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. juli 2001 - Ford

Godt salg i ny Mondeo

Ford Mondeo er foreløbigt årets mest solgte bil

Den nye flotte Ford Mondeo har overhalet konkurrenterne indenom. Den nye flotte Ford Mondeo har overhalet konkurrenterne indenom.

Af Jeppe Lykke Hansen
Med den yderst vellykkede nye Ford Mondeo, der blev introduceret på det danske marked sidst i januar, har det lykkedes for Ford at erobre en klar førerposition i den store mellemklasse.

Med et salg i juni på 629 Ford Mondeo, har Ford placeret sig solidt på førstepladsen over de mest solgte biler i første halvår af 2001.

Dårlig start
Dette resultat er særligt imponerende, da der ikke blev solgt nogen Mondeo'er i årets første måned, og alle de nærmeste konkurrenter på topti-listen således har en måneds forspring.

På fem måneder er Ford Mondeo solgt i ikke mindre end 3.043 eksemplarer.

Et andet interessant forhold er, at Ford Mondeos segment, den store mellemklasse, er en bilstørrelse, som ellers har haft det svært i de senere år i Danmark, hvor køberne i højere grad har vendt sig mod mindre og billigere biler.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.