• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. februar 2010 - BMW

BMW-brugtgaranti i 2 år

Køb en brugt Premium Selection-BMW og få to års garanti, lyder tilbuddet.

Hvis en brugt BMW er udvalgt som Premium Selection, er der 2 års garanti. Hvis en brugt BMW er udvalgt som Premium Selection, er der 2 års garanti.

BMW
Ny brugtgaranti
En eksklusiv service fra BMW sætter nye standarder for brugte biler. Som de eneste på markedet giver BMW 2 års garanti helt op til 200.000 km. Og med BMW Service Inclusive kan man lykkeligt glemme alle bekymringer om service, vedligeholdelse og de fleste reparationer, for det er med i pakken.

Garanti giver mere tryghed ved køb af brugt bil
For mange mennesker medfører dét at købe en brugt bil en risiko for at få en ubehagelig overraskelse. Er der for eksempel snydt med kilometertælleren, har bilen været involveret i en ulykke, som ikke er blevet anmeldt, eller har bilen en skjult skade? Det kan nogle gange føles som et lotteri at købe en brugt bil. Men disse bekymringer undgår man ved at vælge BMW Premium Selection, mener importøren.

Kun de bedste biler får lov at være med
BMW Premium Selection er kundens garanti for, at bilen er blevet tjekket grundigt igennem. For at blive optaget i programmet må en BMW ikke være mere end 5 år gammel, og den må ikke have kørt mere end 120.000 km. De biler, der er omfattet af BWM Premium Selection-programmet, gennemgår et omfattende 72-punkts-tjek, og bilernes historie registreres omhyggeligt. Derfor skal en BMW i programmet ikke bare være optisk i orden, den skal også være teknisk i orden. Man kan kun se, at der er tale om en brugt bil ved at kigge på kilometertælleren.

Sikkerhed hjemme og på rejsen
Som en del af aftalen får man desuden to års garanti og BMW Service Inclusive op til 200.000 km - en servicepakke, som inkluderer vedligeholdelse, service, pleje og de fleste reparationer. Med denne unikke kombination kan man nemt overskue alle omkostninger. Så kan man koncentrere sig om køreglæden i stedet.
Teknisk højtuddannet personale og det seneste computerbaserede diagnoseudstyr sikrer, at man får den bedste kvalitet ved vedligeholdelse, reparationer, rådgivning og pleje. Og skulle uheldet være ude på ferien, så kan bilen blive serviceret på autoriserede BMW værksteder i hele verden helt gratis.

Find drømmebilen allerede i dag
Alle autoriserede BMW forhandlere rundt om i landet har BMW Premium Selection, så de fleste
kan kigge nærmere på bilerne uden at skulle for langt hjemmefra. På www.bmw.dk kan man se de brugte BMW biler, der er til salg hos alle de autoriserede BMW forhandlere i Danmark.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.