• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. februar 2010 - Chevrolet

100 år med Chevrolet

Chevrolet klar til at fejre jubilæet i 2011 med 5 helt nye biler

Aveo RS fejrer europæisk premiere på Geneve Motorshow 2010 Aveo RS fejrer europæisk premiere på Geneve Motorshow 2010

Chevrolet
Geneve Motorshow 2010
På det 80. internationale Motorshow i Geneve, vil Chevrolet give et glimt af, hvad kunderne kan se i Chevrolets udstillingslokaler i de næste par år. Der udstilles 5 nye modeller - Orlando, Camaro, Aveo RS, Volt og Cruze hatchback

"Efter Cruze i 2009 og Spark i 2010, fejrer vi vores 100 års jubilæum i 2011 med fem spændende Chevrolet nyheder," udtaler Wayne Brannon, præsident Chevrolet Europe.
 
I 2011 vil Chevrolet lancere en helt ny 7-sæders familie MPV, baseret på Orlando showcar, og ligeledes vil vi få den legendariske Chevrolet Camaro at se, både som coupé og cabriolet.

Aveo RS har europæisk premiere
Stjernen på Chevrolet standen, i udstillingshal 2, er Aveo RS, der fejrer sin europæiske premiere. Aveo RS showcar giver en forsmag på næste generation Aveo, der bygges på fælles global GM platform, og som både er længere, bredere og mere rummelig end den nuværende Aveo. Aveo RS viser hvordan progressivt design kan give personlighed til en mindre bil. Aveo RS udstråler dynamik, styrke og de sporty linjer skaber et cool urban look.

Aveo RS er drevet af en muskuløs 1.4l Ecotec turbomotor med 138 hk med en seks-trins manuel gearkasse - konstrueret til en dynamisk køreoplevelse.

"Aveo RS viser klart, at vi er parate til at gøre et stort skridt fremad i småbils-segmentet. Aveo RS vil bære det nye globale designsprog, som vi kender det fra Cruze og Spark”, udtaler Brannon.

 


 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.