• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. februar 2010 - Alfa Romeo

Ny Alfa Romeo MiTo QV

Mere rå end nogensinde

Den rå Alfa Romeo MiTo QV 1.4 MultiAir TB 170 hk koster 315.000 kr. Den rå Alfa Romeo MiTo QV 1.4 MultiAir TB 170 hk koster 315.000 kr.

Alfa Romeo 
Ypperlig italiensk teknologi
Den nye Alfa Romeo MiTo QV er spækket med udstyr og teknologi, der er en Formel 1-racer værdig. Det legendariske grønne firkløver på siden af bilen fuldender det sporty udtryk, som også understreges af den imponerende 170 hk MultiAir-motor, der ligger under kølerhjelmen. MiTo QV er en drøm af en bil for den, der vil forkæle sig selv med noget af det ypperligste italienske teknologi i nyere tid – uden at sætte hverken privatøkonomi eller miljø over styr.

Pålidelige og velkørende
Lyden fra motoren, kræfterne under hjelmen og følelsen bag rattet i den nye Alfa MiTo QV peger alt sammen i retning af en sportsvogn. Det er lykkedes Alfa Romeo at udvikle en bil med så meget kraft og så mange lækre detaljer og udstyr, at man virkelig har fornemmelsen af at sidde i en bil, der fortjener baneasfalt under de 17” sorte alufælge. Men faktum er, at det er en pålidelig og velkørende personbil, hvilket understøttes af både pris og forbrug.
”QV er prikken over i’et i MiTo-programmet. Og jeg vil tillade mig at sige, at ingeniørerne har udført lidt af et mesterværk med den imponerende 170 hestes 1.4 MultiAir-motor, som bilen er udstyret med. MultiAir-motoren og en helt ny sekstrins gearkasse medvirker kraftigt til, at Alfa MiTo QV kan betegnes som en rap lille gaderacer med voldsomt temperament og udtryk. Den kører rent ud sagt helt forrygende!,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Legendarisk firkløver på skærmen
På forskærmene af Alfa MiTo QV sidder et lille firkløver, et legendarisk og traditionsrigt Alfa-symbol, som har prydet de mere sportslige Alfa Romeo’er op gennem tiden, senest 1990’ernes Alfa 145 2.0 QV. ”QV” er sammentrækning af ”Quadrifoglio Verde”, der oversat til dansk betyder ”grøn firkløver”. Og apropos grøn, så kører Alfa Mito QV næsten 17 kilometer på literen, og CO2-forbruget er nede på 139 g/km., takket være Fiat gruppens prisbelønnede MultiAir-motor.

Attraktiv pris og masser af udstyr
Alfa Romeo er anerkendt for at producere nogle af verdens smukkeste biler, ligesom udstyrsniveauet generelt altid er meget omfattende, og Alfa MiTo QV er ingen undtagelse. De designmæssige linjer læner sig kraftigt op af Alfas supersportsvogn 8C Competizione, og til forskel fra den ”almindelige” Alfa MiTo har QV’eren fået tilføjet sorte indsatser i lygterne, så frontens udtryk bliver mere råt og aggressivt, hvilket også den sorte kabine, firkløveret og de mørke 17” alu-fælge understreger.

Omfangsrigt standardudstyr

I vanlig Alfa Romeo-stil kommer den desuden med et meget omfangsrigt standardudstyr, bl.a. en helt ny sekstrins gearkasse, der med kortere vandring mellem gearene giver mere præcise skift, det miljøvenlige Start&Stop-system, to-zone klimaanlæg, parkeringssensor mv. Hele herligheden koster ikke mere end 315.000 kr., hvilket er en utrolig attraktiv pris for en bil af den kaliber. Vil man hellere privatlease Alfa MiTo QV, kan det gøres for blot 3.395 kr. om måneden.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.