• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. marts 2010 - Lolland-Falsters Veteran Klub

Find din mærkeklub

På motorklubber.dk kan man blandt 286 klubber finde en passende mærkeklub.

på motorklubber.dk kan man som f.eks. ejer af en Škoda 1201 finde en passende klub. på motorklubber.dk kan man som f.eks. ejer af en Škoda 1201 finde en passende klub.

LFVK
En side med klubber
Efter ca. en måneds hårdt arbejde - og næsten med godt resultat alle steder - har Lolland-Falsters Veteran Klub oprettet hjemmesiden motorklubber.dk.
Her kan alle - inklusive journalister med brug for hurtig viden - klikke sig ind på netop den klub blandt 286 klubber, der er behov for, fortæller klubformand Carsten Andersen.

Håber på klubbernes samarbejde
"Hjemmesiden er i (næsten) alfabetisk orden, idet bilmærkeklubber - uanset navn - er rettet ind under fx Ford - selv om klubben hedder Mustang Klubben. Vi håber på længere sigt, at få klubberne til selv at melde ind, når der kommer ny formand eller kontaktperson, ligesom vi håber på og beder til, at klubberne vil sende deres logo i en version, der med få greb kan komme op som mærke på den enkelte klubs link", siger Carsten Andersen.
"Hvis alle vore drømme går i opfyldelse, så vil vi gerne have klubberne til at komme med en kort rammende tekst og evt. et foto, som man kan se det i eksemplet fra vores egen klub eller fra Vamdrup Ford A-klub", tilføjer han.

Henvender sig til folk med biler "på gaden"
På hjemmesiden er ikke medtaget fx DASU og de underliggende klubber, men klubber som har et præg af "biler på gaden".
Lolland-Falsters Veteran Klub har p.t. 365 medlemmer og er aktiv på mange planer inden for veteransfæren. Klubben råder over eget klubhus i Holeby og udgiver sit klubblad: Veteran Nyt 5 gange årligt. I 2010 har klubben fået en hovedsponsor i OK Benzin, hvilket forhåbentlig giver klubben mulighed for at tage endnu flere initiativer og forberede det generationsskifte, som mange klubber ikke mindst inden for veteran-bevægelsen trænger til.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.