• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. marts 2010 - De Danske Bilimportører

Fremgang i februar

Salget af nye personbiler 16,5 pct. op i februar i forhold til samme måned 2009.

KIA cee'd er den mest solgte personbil til dato i år. KIA cee'd er den mest solgte personbil til dato i år.

De Danske Bilimportører
Fremgang på 16,5 pct.
Personbilssalget steg i februar sammenlignet med februar 2009. En fremgang på 15,6 procent vidner fortsat om et marked på vej frem, om end fremgangen er mindre end i december og januar.
”Væksten i markedet fortsætter i februar og vi har nu efterhånden så mange måneder med fremgang i træk, at det giver mening at begynde at tale om et mønster. I lyset af den generelle økonomiske udvikling er det meget positivt, at markedet kan fastholde fremgangen i februar. Som ventet er fremgangen mindre end i december og januar og markedet synes at nærme sig en stabilisering, efter et par måneder, hvor vi så det opsparede behov for nye biler efter krisen udløst", siger Tejs Laustsen Jensen, chefkonsulent hos De Danske Bilimportører.

Forventer stabil og afdæmpet fremgang i de kommende måneder

”Fremgangen er bredt fordelt i mellem mange forskellige biltyper, og det tyder på en grundlæggende og bred efterspørgsel. Selvom bilsalget naturligvis altid er følsomt overfor de generelle økonomiske konjekturer, så forventer vi, at de kommende måneder vil byde på en stabil, om end afdæmpet fremgang”, siger Tejs Laustsen Jensen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.