• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. marts 2010 - Volkswagen

VW laver Polo-regnefejl

VW kom med god pris på Polo BlueMotion. Men den var forkert!

Den ny VW Polo BlueMotion koster 175.000 kr. i stedet for 179.000 kr. Den ny VW Polo BlueMotion koster 175.000 kr. i stedet for 179.000 kr.

Volkswagen
Forkert Polo-pris
Volkswagen må med røde ører, men brede smil beklage en regnefejl. Volkswagen lovede tilbage i januar måned de danske forbrugere en startpris på Polo BlueMotion på 179.000. Denne pris kan Volkswagen desværre ikke fastholde. Polo BlueMotion, der kører 30,3 km/l koster i stedet 175.000 kr.
Polo BlueMotion kører helt op til 30,3 km/l og udleder kun 87 g CO2 pr. kørt kilometer. Derfor bliver netop denne model begunstiget af en mindre afgift end biler med dårligere brændstoføkonomi. Det er denne afgiftsnedsættelse, som Volkswagen med prisnedsættelsen på 4.000 kr., lader komme de danske kunder direkte til gode.

Blå tanke - grøn teknologi
BlueMotion er navnet på Volkswagens særligt miljøvenlige modeller, der kører ekstra langt på literen. Volkswagen har i al sin simpelhed optimeret den eksisterende, velkendte teknik på en række nøglepunkter. Bl.a. har den nye Polo BlueMotion en lille, men effektiv nyudviklet 3-cylindret 1.2 TDI-motor. Samtidig er CO2-udledningen minimeret til blot 87 g/km. Polo BlueMotion er desuden udstyret med Volkswagens start-stop-system, et energi-genvindings-system og karosseriets aerodynamik er optimeret.

Forbruget sænket med 22 pct. Kører nu 30,3 km på literen
Takket være den nye motor og de øvrige BlueMotion-tiltag er forbruget blevet reduceret med hele 22 procent sammenlignet med den konventionelle Polo med 75 hk. Analogt er C02- udledningen reduceret fra 109 til blot 87 g/km.
Som særligt standardudstyr til Polo BlueMotion hører læderrat, -gearknop og håndbremsegreb. Midterarmlæn, tågeforlygter, kørecomputer med gearskifteindikator, dæktryks-indikator samt spejle og dørgreb i vognfarve er også alt sammen standard i Polo BlueMotion. 
Polo er tildelt de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs crashtests og er blevet kåret som Årets Bil 2010, af både de danske og de europæiske motorjournalister.

Polo BlueMotion kommer på gaden i april

Polo BlueMotion kan opleves hos de danske Volkswagen forhandlerne fra slutningen af april. Den nye miljøvenlige Polo vil blive tilbudt i to varianter, en 3-dørs version der kører 30,3 km/l og én der kører 29,4 km/l., som både tilbydes i 3- og 5-dørs varianter.
Volkswagen Danmark lover, at de mange kunder der allerede nu har bestilt Polo BlueMotion 30,3 km/l naturligvis også vil få deres bil med den ekstra rabat på 4.000 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.