• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. marts 2010 - Suzuki

Suzuki-snigpremiere

Suzuki har snigpremiere på to udstyrsvarianter af Swift og SX4.

Suzuki SX CombiBack Style har bl.a. alufælge og klimaanlæg. Suzuki SX CombiBack Style har bl.a. alufælge og klimaanlæg.

Suzuki
Kampagnemodeller
Under biludstillingen Biler i Bella, der løber af stablen den 18. til 21. marts, præsenterer  Suzuki bl.a. to ”Style” kampagnemodeller i Swift og SX CombiBack serien.
Suzuki har fokus på de miljø- og prisrigtige Alto og Splash modeller, som fås fra under kr. 100.000 og kører 20 - 22,7 km/l ved blandet kørsel. Selvom priserne er lave, er der absolut ikke sparet på udstyret, hvilket ellers er blevet mere normalt på et presset bilmarked. Således er både ESP, 6 airbags, fjernbetjent centrallås og el-ruder foran standard i selv de billigste versioner.
Samtidig benytter Suzuki den store marts biludstilling i Bella Center til at vise to nye kampagneversioner, som ellers først har salgsstart hos forhandlerne medio april måned. Der er tale om to modeller med spændende merudstyr - og det til en pris hvor der, typisk Suzuki,  virkelig er tale om god værdi for pengene.

Suzuki Swift Style for kun kr. 1.000 ekstra
Swift Style modellen baserer sig på den populære 5-dørs 1.3 udgave (92 hk) med GL-A udstyr som ESP, 6 airbags, fjernbetjent centrallås, el-ruder for, el-sidespejle med varme og cd-radio med ratbetjening. Style udstyrspakken indeholder desuden lækkert Alcantara sædetrim, tågelygter foran, integreret blinklys i sidespejlene og et nyt kølergitter i krom. Og til en pris på  147.990 kr. er der tale om en merpris på kun kr. 1.000 for Style-pakken. Til gengæld er antallet begrænset. Hvis aircondition står højt på ønskelisten, er prisen 154.990 kr..

SX CombiBack Style fra kr. 184.990
En helt ny modelvariant af Suzukis alsidige familiebil SX CombiBack hedder Style til efternavn. Her omfatter udstyret bl.a. et sporty skørtesæt hele vejen rundt om bilen, lakeret tagspoiler, 16” alufælge, tågelygter foran, læderrat, fuldautomatisk klimaanlæg og nøglefri betjening af tænding og låse. Og til en pris på 184.990 kr. placerer Style modellen sig prismæssigt mellem udstyrsvarianterne GL-Aircon og GLX og giver derfor rigtigt god værdi for pengene.

Mød en Danmarksmester
Udover Suzukis brede program af økonomiske biler er der mulighed for at hilse på 2009-danmarksmesteren i rally for standardvogne, Kenneth Madsen, som sammen med Suzuki Motorsports teamchef Anders Lysen skriver autografer på Suzuki-standen i hal C. Det foregår i tidsrummet kl. 16 til 18 torsdag og fredag samt lørdag-søndag kl. 12 til 13 og 14 til 15. På standen kan man også komme tættere på den nye og vilde Suzuki Swift Maxi rallybil.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.