• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. marts 2010 - Bilpriser.dk

Biler i Bella er åbnet

Nyheder fra Saab, Audi, Hyundai, Jaguar, Mercedes og mange andre.

Den ny Saab 9-5 er en af de biler, mange gerne vil se. Foto: Bilpriser.dk. Den ny Saab 9-5 er en af de biler, mange gerne vil se. Foto: Bilpriser.dk.

Bilpriser.dk
Biler i Bella åbnet
Efter 3 timer, hvor pressen har haft Biler i Bella for sig selv, er dørene her kl. 14 blevet åbnet for publikum. Og i skrivende stund er der lange køer for at komme ind. Og de bliver ikke snydt, der er masser af nyheder at se på.
En af de biler, der er størst kødrand ved, er Saab 9-5, en meget lang bil med et enormt bagagerum. Men også Hyndai iX35, Mercedes-Benz SLK, Jaguar XJ 3.0 D Portfolio med glastag, KIA Venga, den forbavsende lille Audi A1, Opel Meriva, hvis bagsæder kan skydes tilbage og 5 cm ind mod centrum af bilen, Nissan Micra, Nissan NV 200 Van, Mazda3 MPS med 260 hk, Citroën DS 3, Mazda MX5 Anniversary, den smukke Infiniti G37S 3.7, Volvo C70, SEAT Ibiza Cupra GT, Škoda Superb Combi, Citroën C3, Mitsubishi ASX, den ny KIA Sorrento og den danske supersportsvogn Zenvo til ca. 16 mio. kr. er med på udstillingen - sammen med mange andre.
Udstillingen er åben frem til og med søndag den 21. marts.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.