• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. marts 2010 - Fiat

Pink charmetrold

Fiat 500 Pink Limited Edition kan kun købes af 50 danskere.

Fiat 500 Pink Limited Edition - her på Biler i Bella - koster 175.490 kr. Foto: Bilpriser.dk. Fiat 500 Pink Limited Edition - her på Biler i Bella - koster 175.490 kr. Foto: Bilpriser.dk.

Fiat
Pink Fiat 500
Fiats uimodståelige lille charmetrold, Fiat 500, er efterhånden blevet et vanligt syn i det danske gadebillede i mange forskellige farver. Lige nu er den 2010’s mest solgte personbil i Danmark, og knap 4.000 danskere har en af slagsen. Primært har den hvide model været danskernes foretrukne, men senest er det dog en iøjnefaldende pink særudgave af Fiat 500, der får folk på gaden til at vende sig om.

Pink Fiat 500 kan kun købes af 50 danskere
Den ultimative pigebil - og en bil, der med garanti vil få folk til at kigge en ekstra gang. Sådan kan Fiat 500 Pink Limited Edition beskrives. I Danmark får 50 danskere mulighed for at købe et af de eksklusive eksemplarer, og flere har allerede kastet deres kærlighed på det charmerende lille ikon i enhver piges yndlingsfarve. Forrige weekend blev den fremvist på bilmessen i Bella Centret, hvor den tiltrak masser af begejstrede besøgende til Fiats stand.
”Vi oplever, at Fiat 500 Pink allerede har fået den del opmærksomhed pga. af dens helt særlige farve og de mange andre detaljer, der gør den helt unik. Vores forventning er derfor, at bilerne ikke får lov at stå ret længe hos forhandlerne – også fordi pink faktisk længe har været en efterspurgt farve på Fiat 500,” siger Steffen Holm, pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S. Han opfordrer derfor til ikke at tøve for længe med at besøge en Fiat-forhandler, hvis man vil være en af de heldige 50 danskere, der får fingrer i den pink drøm af en bil.

Stop-start-system giver en kørselsøkonomi på 20,8 km/l
Fiat 500 Pink er udstyret med en 1.2 motor og har som standard radio med CD/MP3-afspiller, sort læderrat og gearknop, aircondition, 15” alufælge, syv airbags og Dualdrive™ cityservostyring. Man får desuden Microsofts Blue&Me-system med Fiats innovative og prisbelønnede eco:Drive-system samt det smarte Start-Stop-system, der begrænser dit brændstofforbrug og bilens CO2-udledning. Ved blandet kørsel kan man køre helt op til 20,8 km/l.
 
Udover den særlige farve adskiller Fiat 500 Pink sig fra andre Fiat 500-modeller ved en række unikke detaljer. Bl.a. er instrumentbrættet og nøgleetuiet pink, og dørmåtterne er broderede med særlige Fiat 500 Pink-logoer. Prisen for alle herlighederne er 175.490 kroner.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.