• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. marts 2010 - Škoda

Škoda er hurtigste politibil

Superb er hurtigst. Ford Focus RS er slet ikke købt af politiet, den er en demobil.

Škoda Superb 3.6 FSI med 260 hk og 4x4 er og bliver den hurtigste politibil i landet. Škoda Superb 3.6 FSI med 260 hk og 4x4 er og bliver den hurtigste politibil i landet.

Škoda / Bilpriser.dk
Superb er hurtigtst
Det kan godt ske, at der på en udstilling i Aalborg befinder sig en Ford Focus RS i politi-outfit, og det kan godt ske, at den med sine 270 km i timen er meget hurtig. Men det er bare en udstillingsbil, som politiet ikke har købt, og ŠKoda Superb er og bliver Danmarks hurtigste politibil.
"Da mange medier i den seneste uge har bragt artikler under overskriften ”Danmarks hurtigste politibil” omhandlende et andet mærke end Škoda og i modstrid med fakta, skal vi herved korrigere denne opfattelse. Danmarks hurtigste politibil på gaden er stadig en Škoda Superb TwinDoor 3.6 FSI motor med DSG gearskifte, hele 260 hk, træk på alle fire hjul og en topfart på 250 km/t. Škoda Superb 3.6 har endvidere et maksimalt moment på 350 Nm, der sætter ind allerede ved 2.500 omdrejninger i minuttet. Man skal derfor være meget hurtig ude af startblokkene og særdeles vedholdende for at følge med Škoda Superb som politibil", lyder det fra pressemedarbejder Marko Dræby Kejser fra Škoda.

Škoda Superb er netop introduceret hos alle Škoda-forhandlerne i Combi versionen og har allerede vundet flere sammenlignende test. Škoda Superb Combi fås også med 3.6 motor og 4x4.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.